Mam do sprzedania rower:
- Rower Górski - MaXim Kronos
- koła 26 "
- wolnobieg - shimano
- łancuch - shimano
- korba - Prowheel
- przezutka tył - shimano
- przerzutka przód - shimano
- klamkomanetki (prawa, lewa) - shimano
- opona prżód - Continental Gravity Pro (kevlar) 2.3
- opona tył - Kenda Karma (kevlar) 2.0
- hamulec przód - shimano
- hamulec tył - shimano
- klocki z wymiennymi okładzinami
Do roweru tego mam duzy sentyment i wiele mu zawdzieczam - mam nadzieje ze trafi w dobre rece :)
W tym sezonie przejechałem na nim ponad 2 500 km w tym 6 górskich i wymagajacych (szczególnie po opadach deszczu) maratonów na dystansach GIGA. Jest solidny i bardzooo wytrzymały w dobrym stanie. Zwłaszcza teraz gdy niespełna 2 tygodnie temu wymieniłem cały napęd na nowy tzn. łancuch, kasete, wolnobieg + prawą klamkomanetke wraz z linkami. Również 2 tygodnie temu przed maratonem w Głuszycy została założona tylnia opona, przednia nie wymagała zmiany bo w dalszym ciagu jest bardzo dobrze zachowana.
Do roweru dorzucam (za 30 złotych):
1) kask MAGNUS KH-201R firmy Kelly's (stan bardzo dobry). Kask został uzyty jeden raz (01.05.09 rok - Maraton w Karpaczu). Sprzedaje go tylko dlatego, ze na wpsomnianym maratonie wygrałem kask o znacznie wiekszej wartości i ten jest mi niepotrzebny. Wartość sklepowa oferowanego kasku to okolice 80 złotych, dla potwierdzenia --> http://www.rower.com.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=638_32_693&products_id=273918
Kask posiada:
- 10 otworów odprowadzających nadmiar ciepła, 3 przednie zabezpieczone siatką przeciwko owadom
- anatomiczne wkładki antybakteryjne na rzep, miekkie i wygodne, podczas jazdy
- DialRing System - do szybkiej i precyzyjnej regulacji dopasowania kasku do obwodu głowy nawet podczas jazdy (jedna reką)
- waga kasku: 220 - 255 g
- wielkość kasku: rozmiar M (54-58cm)
2) komplet okładzin hamulcowych, które mozna miec przy sobie i w kazdym momencie wymienic stare na nowe bez uzywania imbusów.
Moge dorzucić tez licznik SIGMA BC 1200 (kupiony w tym roku w maju) o wartosci 80 złotych za kwote 50 złotych. Licznik ma porysowana szybke (gdyz zapomniałem go zdjąc w momecie kiedy odwracałem rower i zmieniałem opoony

Podsumuwując:
Rower jest w pełni przygotowany do jazdy. Moja oferta jest aktualna od 19 wrzesnia tego roku. Gdyż tego też dnia mam do przejechania ostatni w tym roku maraton i potrzebuje sprzetu :)
Ceny:
Rower - 500 złotych
Rower + kask + okładziny hamulcowe - 530 złotych
Rower + kask + okładziny hamulcowe + licznik - 580 złotych
P.s. za chwile fotki :)
Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2009-08-10 02:08:24
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®