Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
24
Witam
Jaki rower stacjonarny polecacie cena tak do 5 tys. od biedy do 7?
Moje wymagania
Trwałość/niezawodność - to podstawa dla mnie. Dziennie będzie używany około 1h - więc dobrze jakby z 5 lat bezproblemowo działał
komputerowa miana obciążenia
- nie musi mieć tam jakiś ekstra bajerów - ma działać i się nie sypać - Zipro odpada bo czytałem że niektórzy na gwarancji już np 2 razy wymieniali łożyska
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
A co powesz na temat air bike concept 2 albo o wioślarzu concept 2, wioślarza mam na siłowni i przez te lata co chodzę nie widzę by był w serwisie jakimś
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2023-02-05 18:07:58
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
W tej przestrzeni cenowej rowerek stacjonarny zdecydowanie powinien służyć Tobie na lata. Wybrany model wydaje się bardzo dobry pod kątem jakości. Każdy inny, tradycyjny rowerek magnetyczny niestety ma dość krótką żywotność, z uwagi na ścieranie się koła magnetycznego wraz z jego użytkowaniem.
Nawiązując do wioślarza, to osobiście nie lubię używać do do Cardio, ponieważ drętwieją mi pośladki i dwugłowe uda. Typowy air bike jest super, ale do interwałów, a nie do treningu tlenowego. Nie wyobrażam sobie kręcić na nim 45min.