Szacuny
29
Napisanych postów
180
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
7560
Koło zamachowe 4kg to bardzo mało. Ja na rowerze mojej dziewczyny 5kg przy maksymalnym ustawieniu nie czuje żadnego oporu. Najlepiej znalezc uzywany z wiekszym kolem zamachowym.
BTW od samego rowerka nie poprawisz sylwetki raczej ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
69
SoySouce
Koło zamachowe 4kg to bardzo mało. Ja na rowerze mojej dziewczyny 5kg przy maksymalnym ustawieniu nie czuje żadnego oporu. Najlepiej znalezc uzywany z wiekszym kolem zamachowym.
BTW od samego rowerka nie poprawisz sylwetki raczej ;)
Trzeba od czegoś zacząć, aby iść w coś bardziej rozszerzonego, a to wszystko oznacza spore koszty - kilkaset zł jednorazowo albo minimum 200-300 zł miesięcznie.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
340
Niedawno kupiłem rower z Hop-Sportu i jak narazie bardzo mi się podoba. Wiadomo że jest to sprzęt za "grosze" jeśli chodzi o rowery treningowe, które potrafią kosztować bajońskie sumy ale wydaje mi się dobrym pomysłem na start. Jeśli jednak zależy ci na mega wygodzie to polecam kupić karnet na siłownie i korzystać z profesjonalnego sprzętu.
Szacuny
520
Napisanych postów
21399
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
141207
Nie musi być, istotne są również inne czynniki takie jak chociażby dieta. Ale rower za 200-300zł są z reguły bardzo słabe jakościowo. Ważne też aby móc regulować opór i z czasem go zwiększać
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
69
Viren
Nie musi być, istotne są również inne czynniki takie jak chociażby dieta. Ale rower za 200-300zł są z reguły bardzo słabe jakościowo. Ważne też aby móc regulować opór i z czasem go zwiększać
To taki odpowiedni rower ile by kosztował plus dieta i odżywki?
Szacuny
520
Napisanych postów
21399
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
141207
Nie patrz tylko na cenę - liczy się jakość aby nie rozleciał się po miesiącu czy możliwość regulacji tak aby zwiększać opór. Poczytaj opinie w internecie, czasem można trafić na dobre używane rowerki w bardzo dobrych cenach. Odżywki są zbędne, dobrze ułożona dieta wychodzi taniej niż takie 'standardowe' żywienie przeciętnego 'Kowalskiego'.