Witam,
W dużym skrócie, w zeszłym roku trenowałem jeszcze coś na siłowni (dieta, suplementacja i plan był układany przez Akopa pod podbicie masy), w tym póki co skupiam się wyłącznie na treningach domowych, mniej więcej w takim zestawieniu ćwiczeń:
- pompki - 3 x 10
- przysiady - 3 x 20
- wznosy z hantlami po 7 kg - 3 x 15
- wspięcia na palcach z hantlami po 7 kg - 3 x 30
- szrugsy z hantlami po 7 kg - 3 x 15
- jeszcze jedno ćwiczenie na bicepsy i przy okazji przedramiona, którego nazwy nie znam (przyciąganie hantelek ze zwisu do siebie, druga ręka zgięta pod kątem prostyk trzyma drugą hantelkę i na zmianę: 10, 10, 9, 9, 8, 8... i tak do jednego).
Ogólnie mam 25 lat, mam 185 cm i ważę ok 73 kg, z grubsza to chyba tyle.
Tak więc teraz do rzeczy, potrzebuję kupić rowerek eliptyczny, czyli tzw orbitrek, muszę go kupić w sklepie stacjonarnym w Krakowie, cena jaką mogę maksymalnie wydać to 1800 zł.
Może ktoś mógłby doradzić, czy któryś z tych jest wart zakupu w takiej kwocie?
Każdy inny sklep jak najbardziej mile widziany, w Decathlonie chyba nic ciekawego nie ma, a w sumie nie wiem gdzie jeszcze mogę coś takiego dostać.
Z góry wielkie dzięki za pomoc!
NIE WKLEJAJ LINKÓW DO KONKURENCYJNYCH SKLEPÓW
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2016-08-04 21:43:45
W dużym skrócie, w zeszłym roku trenowałem jeszcze coś na siłowni (dieta, suplementacja i plan był układany przez Akopa pod podbicie masy), w tym póki co skupiam się wyłącznie na treningach domowych, mniej więcej w takim zestawieniu ćwiczeń:
- pompki - 3 x 10
- przysiady - 3 x 20
- wznosy z hantlami po 7 kg - 3 x 15
- wspięcia na palcach z hantlami po 7 kg - 3 x 30
- szrugsy z hantlami po 7 kg - 3 x 15
- jeszcze jedno ćwiczenie na bicepsy i przy okazji przedramiona, którego nazwy nie znam (przyciąganie hantelek ze zwisu do siebie, druga ręka zgięta pod kątem prostyk trzyma drugą hantelkę i na zmianę: 10, 10, 9, 9, 8, 8... i tak do jednego).
Ogólnie mam 25 lat, mam 185 cm i ważę ok 73 kg, z grubsza to chyba tyle.
Tak więc teraz do rzeczy, potrzebuję kupić rowerek eliptyczny, czyli tzw orbitrek, muszę go kupić w sklepie stacjonarnym w Krakowie, cena jaką mogę maksymalnie wydać to 1800 zł.
Może ktoś mógłby doradzić, czy któryś z tych jest wart zakupu w takiej kwocie?
Każdy inny sklep jak najbardziej mile widziany, w Decathlonie chyba nic ciekawego nie ma, a w sumie nie wiem gdzie jeszcze mogę coś takiego dostać.
Z góry wielkie dzięki za pomoc!
NIE WKLEJAJ LINKÓW DO KONKURENCYJNYCH SKLEPÓW
Zmieniony przez - QUEBLO w dniu 2016-08-04 21:43:45