Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
113
Witam,
chcę zrzucić troche tłuszczyku, mam zamiar jeździć na rowerku na siłce codziennie z rana po godzinę, słyszałem opinię, że jeśli się jedzie "na głodnego" wtedy lepiej spala się tłuszcz. Czy to prawda?
Szacuny
17
Napisanych postów
995
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17318
Pom nocy Twój organizm znajduje jest stanie katabolizmu, gdy zaczynasz robić aeoby twój organizm musi wziąść energie na te aeroby, a że nie ma możliwości wzięcia go z posiłku więc sięga po rezerwy czyli z tkanki tłuszczowej to tak w skrucie prostacko napisane
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
460
Chciałbym sie podłączyć do tego topica ale ze mna sprawa jest zupełnie odwrotna. Ja chciłbym biegać dla kondycji, samopoczucia itp... z tym że chce stracić możliwie jak najmniej masy. Oczywiście chciałbym biegać rano. Rozumiem że powinienem biegać po śniadaniu. Macie może jakieś propozycje co mógłbym zjeść żeby dobrze sie biegało a mój organizm nie brał enegii z 'źródeł' zapasowych mojego organizmu?
Nie zadzieraj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później...
pokona doświadczeniem
Szacuny
2
Napisanych postów
350
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5751
najlepiej z rana naczczo aeroby i godzinke po ostatnim posilku. napewno stracisz troche tluszczu.
ale przede wszystki dieta nie ma nic bez niej aeroby tylko w malym stopniu odtluszcza cie, wiekszosc robi dieta