Siemanko Panowie. :) Mam takie nietypowe pytanie. Ostatnio U nas w klubie gdzie są maty, są też lustra. No i przy sparingu z kolegą, nie chcący uderzyłem stopa o lustro no i całe pękło. I trener od razu uświadomił że mamy za nie zapłacić. Chciałbym poznać Wasze zdanie , wiadomo.. Ja z kolegą to zapłacę. Nie będziemy robić problemów. Ale chłopaki mówią też ze wcale nie musimy, bo mate wykorzystywaliśmy zgodnie z regulaminem. A klub też powinien być ubezpieczony. Tak z ciekawości chciałbym poznać Wasze zdanie :) Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Myślę ze można by jeszcze zaskarżyć klub o narażenie życia, lustra przy macie nie powinno być, czy innych obiektów zagrażających zdrowiu i życiu uczestników zajęć.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Płacić nie gadać nie musicie ćwiczyć przy lustrach co nie ma miejsca w kurniku ćwiczycie czy gdzie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!