Taka oto sprawa. Mam 40 lat i zacząłem sie rzeźbić i nabierać masy. Problem w tym ze mam bliznę po poparzeniu 3 stopnia na prawie całej lewej rece i na lewej czesci klatki piersiowej. Zrobilem pierwsze pomiary do śledzenia postępów i mam różnice 3cm na bicepsie. Czuje ze skóra jest napięta. Znacie moze jakies techniki na rozciąganie skory badz lub cos w tym stylu ? Wystarczy mi blizna nie chce dodatkowo sie zdeformować krzywo sie budując.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Raczej nie ma takiego sposobu poza interwencją lek med derm / chirurga.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Pierw trzeba ocenić stopień zmian po tym co piszesz jest duży , blizna najlepiej jakby była elastyczna i nie powodowała zaburzenia w transmisji napięć ale w przypadku poparzeń to jeszcze trochę inaczej wygląda z jej racji rozległości. Praca na powięzi u fizjoterapeuty / osteopaty wskazana.
...
Napisał(a)
Możesz jakichś maści spróbować ale raczej będzie trudno
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!