Witam, poleciłby ktoś dobry filmik instruktażowy bądź jakiekolwiek dobre linki dzięki którym mogę dość fajnie zobaczyć jak rozciągać np pasma biodrowe, miednica? kość ogonowa,krzyżowa? Mam na pewno zespół strzelającego biodra oraz problem z bolącą miednicą po długim spacerze, bądź pozycji stojącej.. dodatkowo po zgięciu nogi do góry i opósczeniu strzelają mi wszystkie kości w miednicy, chcialbym rozciągnąć wszystko, nie ukrywam dużo kiedyś siedzałem na kompie, no i teraz odczuwam tego skutki i jest ciężęj robić długie spacery, a ja to lubię, proszę o pomoc. Zamierzam iść do dobrego fizjo, ale zanim to nastąpi minie jeszcze 3miesiące, ponieważ dopiero wtedy będę mógł zrobić RTG kręgosłupa, 7miechów temu robiłem na płuca, no i niestety chyba za wcześnie na 2promieniowanie.. heh Nie chcę siedzieć bezczynnie do tego czasu, a jak patrzę na niektóre filmy instruktażowe to nie rozumiem i np mi nie wychodzi, gość mówi np że przy tym ćwiczeniu mają strzelać kości mam poczuć ulgę, ale ja nic nie czuje,, itd. Np takie ćwiczenie mam nogę jedną blisko drugiej nogi i naciskam niby miednicą do ziemi mocno zaciskam poślady itd i mam coś tam poprawić czy tam nastawić, ale dupa.. nic nie działa :/
Zmieniony przez - Wychudzony w dniu 2020-06-06 22:10:06
Zmieniony przez - Wychudzony w dniu 2020-06-06 22:11:17
Zmieniony przez - Wychudzony w dniu 2020-06-06 22:12:24
Zmieniony przez - Wychudzony w dniu 2020-06-06 22:10:06
Zmieniony przez - Wychudzony w dniu 2020-06-06 22:11:17
Zmieniony przez - Wychudzony w dniu 2020-06-06 22:12:24