Witam, w piątek po jednej z akcji pozostała mi pamiątka w postaci rozciętego łuku brwiowego. 5 szwów i mocno opuchnięte i zasiniaczone oko. Pytanie jak teraz z siłownią i bieganiem można spokojnie trenować czy w ogóle nie ma takiej opcji? Chodzi mi głównie o te szwy, czy podczas treningu nie popękają czy coś?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie no wiesz co wydaje mi się że nie ma takiej opcji, ale zawsze można zapytać lekarza pierwszego kontaktu, idź na siłke spróbuj z mniejszymi ciężarami jak nic się nie będzie działo to dalej jazda

...
Napisał(a)
Witam . Nie popękają , tylko unikaj ćwiczeń/ciężarów zwiększających ciśnienie bo może to powodować otwarcie rany tym bardziej w okolicach głowy i niej samej .
Ogólnie na Twoim miejscu zrezygnował bym z siłowni aż rana dobrze się zasklepi/zrośnie .
Ogólnie na Twoim miejscu zrezygnował bym z siłowni aż rana dobrze się zasklepi/zrośnie .
...
Napisał(a)
Nic ci nie będzie miałem ten sam problem i trenowałem , nie miało to żadnego wpływu na gojenie sie rany
...
Napisał(a)
Nic Ci nie będzie.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
Ogólnie obecnie trenuje nie dużymi ciężarami więc też tak myslałem, żeby jeszcze troche teraz na ten okres zagojenia się rany jeszcze pare kilo zdjąć i ćwiczyć tak lajtowo... Jutro kontrola u lekarza to też zapytam na pewno. A jak z bieganiem?
...
Napisał(a)
Spokojnie, nie powinno Ci się nic stać, ale jak się tym tak martwisz to pogadaj jutro z tym lekarzem

...
Napisał(a)
Ja miałem 2 szwy na głowiek ostatnio po zderzeniu z kumplem i chodziłem normalnie na siłownie. Nic się nie powinno dziać :)
...
Napisał(a)
Oki dzięki za odp dziś spróbuje tak lajtowo poćwiczyć 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!