Witam! Nie sadzilem, ze pierwszy moj post na tym forum bedzie dotyczyl tak idiotycznej sprawy, ale... stalo sie. Wracajac wczoraj do domu (a raczej akademika) wdalem sie w jakas idiotyczna bijatyke. Efekt jest taki, ze praktycznie duzy kawal jezyka wisi mi na strzepie "mieska"... Szpital, pogotowie? Czy samo sie zagoi? Za bardzo nie puchnie ani nic... Pozdrawiam serdecznie ;) Najbardziej mile bym widzial wypowiedzi osob, ktore mialy cos podobnego;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Wazne, ze skuteczne-ja jak przeczytalem to mnie ciary przeszy, nie wiem czy nie wieksze jak na stole - hehe. Dzieki i pozdrawiam:) No i nie zycze nikomu takiego urazu-malo sympatyczny...
...
Napisał(a)
Szczerze mówiąc ostatnio miałem kontakt z pogotowiem ratunkowym i wolalbym go unikac jezeli tylko jest to mozliwe:) Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
to że na pogotowie to nie znaczy ze musisz jechać na sygnale erką ;-P mi tam nigdy nie robią problemów .. . jak mówię ze mnie łapa boli to 20 min i już z prześwietleniem na chatę wracam 

Niezbędne minimum to dać z siebie maximum
...
Napisał(a)
"Szczerze mówiąc ostatnio miałem kontakt z pogotowiem ratunkowym i wolalbym go unikac jezeli tylko jest to mozliwe:) Pozdrawiam!
"
Normalnie...zygac mi sie chce. Z kazda chwila siedząc tutaj na forum, twoj język odcięty tak mocno, obumiera. Za pare godzin stracisz wyraźną mowe dozywotnio i wiele doznań smakowych jak np. zmysl słodkosci.
Jestes glupim czlowiekiem. Boj sie dalej pogotowia. Odliczamy, zobaczymy co sie stanie za pare godzin rzeźniku.
"
Normalnie...zygac mi sie chce. Z kazda chwila siedząc tutaj na forum, twoj język odcięty tak mocno, obumiera. Za pare godzin stracisz wyraźną mowe dozywotnio i wiele doznań smakowych jak np. zmysl słodkosci.
Jestes glupim czlowiekiem. Boj sie dalej pogotowia. Odliczamy, zobaczymy co sie stanie za pare godzin rzeźniku.
...
Napisał(a)
Ginoman IMO

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
...
Napisał(a)
Jesliby mi kawal jezyka wisial odczepiony od reszty to gnalbym do lekarze niczym stado Benow Johnsonow.
Doradca dzialu grappling i C/S.
...nie powiedziales w ryj to nie powiedziales nic...
...
Napisał(a)
Nie odpisywalem, bo bylem na SORze. Ogarnalem sie jeszcze przed przeczytaniem mobilizujacych wypowiedzi ;) Jezyk ladnie zszyty-4szwy. Nie boje sie pogotowia tylko chyba jak kazdy wolalbym uniknac wizyty tam:) Ale jak trzeba to trzeba. To tak gwoli wyjaśnienia. Pod kopulka wbrew pozorom tez chyba nie najgorzej:) Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam:)
Zmieniony przez - titku w dniu 2007-02-24 19:39:29
Zmieniony przez - titku w dniu 2007-02-24 19:39:29
...
Napisał(a)
kolego, ja w Łodzi mieszkam a jak trzeba to też na pogotowie jade. Jeszcze nikt mnie pavulonem nie potraktował
skumulowałem w sobie całą energię i zaj***** mu z całej siły
bramkarz jednej z łódzkich dyskotek
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!