mam pytanie troche głupie no ale. ile trzeba czasu żeby żoładek sie skurczył troszke. bo ostatnio jadłem b.duzo i co chwile i troche pas urósł.:/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zoladek a pas to dwie rozne sprawy. Objetosc normalnego zoladka wynosi 300-400ml. Ale tak na prawde rzadko sie zdarza zeby ktos mial tak maly zoladek. Jedz posilki objetosciowo 600-750ml i bedzie ok, powoli wrocisz do siebie.
Masz tez druga opcje, operacja zmniejszenia zoladka.
A jezeli chodzilo Ci jak zmniejszyc obwod pasa to troche inaczej wyglada sprawa - zrob diete
Masz tez druga opcje, operacja zmniejszenia zoladka.
A jezeli chodzilo Ci jak zmniejszyc obwod pasa to troche inaczej wyglada sprawa - zrob diete
Do sukcesu nie ma windy, trzeba isc po schodach
...
Napisał(a)
hmm? jak to nie moze sie skurczyc?? przeciez chyba jak mozna go rozepchac przykład Coleman. to mozna go tez chyba skurczyc?? tak mi sie wydaje ale moge sie mylic?
...
Napisał(a)
jedz do oporu ;D aż będzie Ci się chciało wymiotowac :D powinno pomóc rozepchać żołądek :)
www.streemo.pl/josemose
http://********/josemose.com
<------ ZAPRASZAM
...
Napisał(a)
jak chcesz skurczyc to jadaj 2 posiłki lub jeden i chodz głodny przynajmniej na poczatek potem bedzie cie z rana mulic i nic nie zjesz do 12.00 i potem sniadanie o 13.00 kolacja o 19.00 i juz na bank nie dostarczysz tylu kcal i żołądek bedzie sie kurczył
GłUPI POMYSł ALE KUMPLOWI POMóGł chodz sam osobiscie go nie polecam
GłUPI POMYSł ALE KUMPLOWI POMóGł chodz sam osobiscie go nie polecam

...
Napisał(a)
jesli masz rozepchany zoladek to posilki jedz czesciej ale mniej objetosciowo :)
a pas - albo masz w pierona fatu, albo ci jelita wypchalo, wzdecia, kamienie kalowe etc etc
a pas - albo masz w pierona fatu, albo ci jelita wypchalo, wzdecia, kamienie kalowe etc etc
...
Napisał(a)
Ja mam genetycznie dosc duzy 'zoladek' wiec mzoe masz podobny uklad .
Pewnie poprostu przytyles w pasie.. co jest normalne przy duzym nadmiarze kalori.
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2008-07-25 19:48:25
Pewnie poprostu przytyles w pasie.. co jest normalne przy duzym nadmiarze kalori.
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2008-07-25 19:48:25
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
koles08 pomysł troche głupi;p
a moj "niby" rozepchany żoładek był spowodowany zjedzeniem jednego talerza za duzo z fasolka po bretonsku;d
juz jest dobrze;p
a moj "niby" rozepchany żoładek był spowodowany zjedzeniem jednego talerza za duzo z fasolka po bretonsku;d
juz jest dobrze;p
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ile powinnienem jeść?
Następny temat