...
Napisał(a)
Mam troche dziwne pytanie poniewaz jak robie rozgrzewkie małym ciezarem to juz nie mam siły robic prawdidłowych serii większym cięzarem co mam zrobic poniewaz zalezy mi na sile
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
cze to może ten mały ciężar jest za duży na Ciebie?? ja robiłem zawsze rozgrzewke sztangą 30kg z 20 powtórzeń z tym że do szyi--fajnie rozciąga klatke. czyli zmiejsz ciężar jak potem Ci to utrudnia trening
...
Napisał(a)
pawetry ale w kazdym cwiczeniu czy np w wyciskaniu ??
na rozgrzewkowe serie zakładaj 30-40 % CM i wykonaj 2 serie po 15-20 powtórzen wolnych i dokładnych
na rozgrzewkowe serie zakładaj 30-40 % CM i wykonaj 2 serie po 15-20 powtórzen wolnych i dokładnych
...
Napisał(a)
a wiec cos z wytrzymałoscia nie tak , aeroby by sie przydały. Tez miałem tak przez krótki okres czasu , ale dałem sobie z tym rade.
...
Napisał(a)
To tak jak mówie aeroby powinny rozwiazac Twój problem albo moze to wina posiłku przed Treningowego ?? Moze zamało wegli wcinasz ?? Carbo mozesz zakupic drogie nie jest /
...
Napisał(a)
No ale przed Treningiem to niezbedne , to zmiejszaj stopniowo wegle w pozniejszych posiłkach tak zeby po 19.00 juz nie jest praktycznie wcale wegli / znikowe ilosci
Polecane artykuły