Szacuny
6
Napisanych postów
507
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16771
Kiedys glupi chcialem sobie rozjasnic troche wlosy na plecach woda utleniona i rozjasnilem ale skore mozna przywrocic teraz jakos kolor skory? bo teraz smiesznie to troche wyglada taka blada plama
Zmieniony przez - Lukasz7777 w dniu 2009-03-08 15:29:03
Szacuny
9
Napisanych postów
360
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4544
ja mam problem bo biore epiduoi smaruje niektore czesci brody,mam lekki zarost i farbuje mi niektóre wloski na ...rudo... nie jest to widoczne,alejak sie przyjrze do lusterka blisko to widać.co zrobić?
Szacuny
6
Napisanych postów
507
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16771
Kiedys glupi z tylu na szyji zgolilem wlosy i kiedy zaczely odrastac ciemne chcialem je wybielic woda utleniona (podobno wybiela) ale dalem sobie spokoj, i teraz jak gole je to w tym miejscu skora jest bladsza niz na reszcie plecow.
Szacuny
33
Napisanych postów
933
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3035
Sprawa troche dziwna, bo 1,5%, czy nawet 3% woda utleniona raczej nie powinna odbarwiać skóry.
sprawa wygląda inaczej, jeżeli była to woda utleniona fryzjerska z jakiejś farby, czy rozjasniacza np. 6%, 9%, czy nie daj Boże 12 i wiecej, co może prowadzić nawet do podraznień.
A co zrobić, to jedyna wyjśce jak nammnie to potrakotawac słabym samooplaczem, kremem brązującym, albo poprostu opalić, jeżeli nie jest to miejsce podraznione, czerwone czy coś w tym stylu.
A te jeśniejsze plamy to ja też mam, poprostu głowa pod włosami niezaleznie czy na słońcu, czy na solarium słabiej się opala i poprostu masz tam słabiej opalone chyba??
Zmieniony przez - keval w dniu 2009-03-09 16:47:43
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
zwykla woda utleniona 3% faktycznie moze 'rozjasniac' wloski, robia sie takie zoltawe. ale przy dluzszym stosowaniu...
ile ty tego lales na te szyje?;)