Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
295
1. WIEK: 30
2. WAGA: 90
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka:
-udo: 66
-talia: 81
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10
6. DIETA:
-białko: 2.2g
-węglowodany: 5g
-tłuszcz: 1.5g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1x prop, 3x długi teść
8. TRENING: 1 dzień trening 1 dzień przerwa split
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 7 miesięcy
11. POZIOM BF%: 12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: wypadanie utrata na głowie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2200kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 145
-martwy ciąg: 190
-przysiad: 200
(Maxy na cyklu, obecnie można odjąć po 25kg wszędzie)
Mam 5 opakowań deki 300mg/1ml i 10 opakowań teścia też 300/1(enan i cypio) chce zrobić z tego cykl i tu pytanie jak to powinno wyglądać. Pomysł jest taki:
1-8 test 2x w tyg po 0,8
Od 8 tygodnia test 2x po 1ml w tyg + 1ml deka 1x na tydzień
Ile brać ten nandrolon? Mogę wbić całe 5 opakowań po 1ml w tyg czyli 300mg? Czy zacząć od 1ml a później dać więcej a brać krócej?
Test to tam wiadomo poleci dłużej. Jak to zrobić by było ok?
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
295
I normalnie to dawać aż skończy się te 5 paczek deki i dalej ciągnąć 600 testa przez np następne kilka miesięcy? Ostatnio to 500 teścia tyg przez 10miechow mnie mocno rozj**ało a tu od razu walić tak mocno? Czyli deka pójdzie przez 20tyg po 600/ tydz a test to zapewne znacznie dłużej i to jest w porządku?
Szacuny
97
Napisanych postów
409
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4834
Rób jak wyżej kolega pisał . 300 mg tam pewnie nie ma . 20 tygodni śmiało możesz bić. Tylko hcg bierz podczas cyklu kup coś na prolaktyne i na e2 . Wyrazie gdyby trzeba było zbijać a przy dece i teściu napewno będzie trzeba .
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
295
Ok, a dawkowanie? Nigdy nic nie zbijałem biorąc do 500 testo do tej pory, estrogen wiadomo był ponad normę ale nic się nie działo negatywnego dlatego nic z tym nie robiłem.
Albo inaczej: wiadomo że najlepiej to zbadać te hormony po jakimś czasie i wtedy dobierać dawki, to może czego mam się spodziewać co będzie oznaczało że mam te hormony zbijać? e2 to cycki swędzą, wody się nabiera to łatwo zauważyć, odczuć a te prolaktynę jak zaobserwować że wyj**ala w kosmos?
Zmieniony przez - Q0100 w dniu 2021-03-11 13:18:39
Zmieniony przez - Q0100 w dniu 2021-03-11 13:28:44
Szacuny
97
Napisanych postów
409
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4834
Tzw. Deka dick. Brak wzwodu takie uroki deki przy dłuższych cyklach. Dawkowanie dopiero po badaniach. Daj hcg od drugiego tygodnia 500 pon i czwartek do końca cyklu. Potem oczywiście na odblok.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
295
Nie zależy mi zupełnie na libido czy seksie. Ale jak mam się czuć jak szmata to p******e. Czyli nie można dać od razu np cwiartke symex pon i czw i te cabe 1x tab w tygodniu?
Szacuny
97
Napisanych postów
409
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
4834
Dawkowanie symexu musisz sam regulować badaniami . Każdemu inna dawka podchodzi. Łatwo jest zbić estrogen i wtedy możesz mieć problem . Przy wysokim e2 może wystąpić gino .Mnie naprzyklad w stawach łupie jak mam za nisko. A prolaktyne zbijasz jak jest ponad normę . Przeważnie wystarczy 0,5 tabletki .