Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Rozpiska cyklu test + deca oraz jak długo max nandrolon

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5773

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 295
1. WIEK: 30
2. WAGA: 90
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka:
-udo: 66
-talia: 81
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10
6. DIETA:
-białko: 2.2g
-węglowodany: 5g
-tłuszcz: 1.5g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1x prop, 3x długi teść
8. TRENING: 1 dzień trening 1 dzień przerwa split
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 7 miesięcy
11. POZIOM BF%: 12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: wypadanie utrata na głowie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2200kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 145
-martwy ciąg: 190
-przysiad: 200
(Maxy na cyklu, obecnie można odjąć po 25kg wszędzie)

Mam 5 opakowań deki 300mg/1ml i 10 opakowań teścia też 300/1(enan i cypio) chce zrobić z tego cykl i tu pytanie jak to powinno wyglądać. Pomysł jest taki:

1-8 test 2x w tyg po 0,8
Od 8 tygodnia test 2x po 1ml w tyg + 1ml deka 1x na tydzień

Ile brać ten nandrolon? Mogę wbić całe 5 opakowań po 1ml w tyg czyli 300mg? Czy zacząć od 1ml a później dać więcej a brać krócej?
Test to tam wiadomo poleci dłużej. Jak to zrobić by było ok?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 295
Ok to robię tak:
-test zostaje 2x 200/tydz
-deke zmniejszam do 1x 200/tydz
-obcinam kalorie do tych 3500kcal na początek ucinając węgle

Po 6 tyg ocenie sylwetkę, zmierzę poziom łoju i jak będzie ok to dalej polece:
2x 250mg test/tydz
2x 200mg deka/tydz
Dziękuję za pomoc kolego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106271 Napisanych postów 378283 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711489
Daj 600 testa i 600 deki cały czas
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I normalnie to dawać aż skończy się te 5 paczek deki i dalej ciągnąć 600 testa przez np następne kilka miesięcy? Ostatnio to 500 teścia tyg przez 10miechow mnie mocno rozj**ało a tu od razu walić tak mocno? Czyli deka pójdzie przez 20tyg po 600/ tydz a test to zapewne znacznie dłużej i to jest w porządku?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 409 Wiek 42 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 4834
Rób jak wyżej kolega pisał . 300 mg tam pewnie nie ma . 20 tygodni śmiało możesz bić. Tylko hcg bierz podczas cyklu kup coś na prolaktyne i na e2 . Wyrazie gdyby trzeba było zbijać a przy dece i teściu napewno będzie trzeba .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To jestem przekonany że w żadnym under nie ma tych 300mg. Który bloker mam przyjąć na e2?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 409 Wiek 42 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 4834
Exe albo symex na e2 na prolaktyne cabaser albo droższy distinex.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok, a dawkowanie? Nigdy nic nie zbijałem biorąc do 500 testo do tej pory, estrogen wiadomo był ponad normę ale nic się nie działo negatywnego dlatego nic z tym nie robiłem.

Albo inaczej: wiadomo że najlepiej to zbadać te hormony po jakimś czasie i wtedy dobierać dawki, to może czego mam się spodziewać co będzie oznaczało że mam te hormony zbijać? e2 to cycki swędzą, wody się nabiera to łatwo zauważyć, odczuć a te prolaktynę jak zaobserwować że wyj**ala w kosmos?

Zmieniony przez - Q0100 w dniu 2021-03-11 13:18:39

Zmieniony przez - Q0100 w dniu 2021-03-11 13:28:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Tzw. Deka dick. Brak wzwodu takie uroki deki przy dłuższych cyklach. Dawkowanie dopiero po badaniach. Daj hcg od drugiego tygodnia 500 pon i czwartek do końca cyklu. Potem oczywiście na odblok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie zależy mi zupełnie na libido czy seksie. Ale jak mam się czuć jak szmata to p******e. Czyli nie można dać od razu np cwiartke symex pon i czw i te cabe 1x tab w tygodniu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dawkowanie symexu musisz sam regulować badaniami . Każdemu inna dawka podchodzi. Łatwo jest zbić estrogen i wtedy możesz mieć problem . Przy wysokim e2 może wystąpić gino .Mnie naprzyklad w stawach łupie jak mam za nisko. A prolaktyne zbijasz jak jest ponad normę . Przeważnie wystarczy 0,5 tabletki .
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok dziękuję za odpowiedzi wszystkim.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cykl na masę

Następny temat

Synthol pytanie

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły