witam. od niedawna zaczely mi sie robic male rozstępy na bicepsie. Nie wiem wlasnie dla czego bo zadnych sterydów nie brałem . Jem tylko kreatyne od 3-cy (z 3tyg. przerwą). Wiecie moze jak temu zaradzić zeby sie wiecej nie robilo i czym to smarowac zeby znikły ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Popatrzyłeś na daty?!. Za odkopanie tematu z przed 4 lat Tobie może się "przyjrzeć", któryś z Modów i sprawi. że "zanikniesz" na jakiś czas...
yyy... coś tam.. :P
...
Napisał(a)
smaruj kremem to moze zapobiec robieniu sie nowych a slady i tak nie znikna
Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...
...
Napisał(a)
poszukaj postu Holdera w dopingu, o tym czyms z mocznikiem,ponoc rewelka
1
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
ale takim normalnym kremem ? Novea np :P ? Kurde to sie załamałem ze mi to nie zniknie nigdy :(;(
...
Napisał(a)
mówie Ci zobacz ten post Holdera, od tamtego w znacznym stopniu znikaja,poczytaj! nivea... 

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
Przeczytałem ten artukuł Holdera i dzis albo jutro wybieram sie do lekarza :P najpierw sprobuje u rodzinnego :D A co mam robic z dalszymi cwiczeniami na silownii ? bo nie chce zeby mi sie robilo wiecej tych rozstępów. Zauwazyłem ze jeszcze jeden mam na plecach prawie pod pachami :/
Przerwac treningi ? A moze odstawic kreatyne ?
Przerwac treningi ? A moze odstawic kreatyne ?
...
Napisał(a)
przed treningiem smaruj skóre jakimś kremem nawilżającym. Będzie się wtedy lepiej rozciągała. Powinno pomóc.
w jaki sposób bierzesz tą kreatyne ?
w jaki sposób bierzesz tą kreatyne ?
pozdrawiam
+Cahir+
...
Napisał(a)
widocznie za duzo cwiczysz na bica i nie wyrabia z regeneracja
sorry ale:
sorry ale:

"Jeśli potrafisz pokonać barierę bólu możesz być mistrzem..."
Arnold Schwarzenegger
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!