Jakie są objawy rwy kulszowej? Czy ból w pośladku podczas siedzenia może znaczyć, że mam tą rwę?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Udaj się do lekarza i przepadaj inaczej sie nie dowiesz co Ci jest.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Moze promieniowac na konczyne dolna, byc moze to jakies poczatki, musisz isc do lekarza. A jak bedziesz mial rwe to szczerze wspolczuje 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Ja mialem rwe i ma przepukline krazka L5-s1 objaw przy samym zdarzeniu uszkodzenia dysku wygladal tak ze nie moglem uniesc nogi wyprostowanej do gory lezac na plecach na wiecej niz 3 cm od podlogi bo tak mnie dupa bolala. Wrocilem do zdrowia tzn na codzien nie doskwiera martwy ciag tez robie itd ale .... jak poloze sie na ziemi na brzuchu i rekami podniose korpus do gory rozluzniajac posladki to czuje mrowienie w prawej lydce. W lewej nie czuje ... taki mam objaw. Niektorych cwiczen nie robie, raczej staram sie robic cwiczenia core statyczne albo symetryczne czyli martwy na dwoch nogach :Dpoki co jest spoko. Frontsquad i backsquad tez robie :) nie mam wtedy zadnych objawow
...
Napisał(a)
W sumie teraz lepiej się wczytałem w tą rwę kulszową, porobiłem testy i wyszło, że to chyba nie to jednak :D. Z mojej lektury wynika to na zespół mięśnia gruszkowatego, więc chyba jest trochę lepiej.
...
Napisał(a)
Ale wiesz samodiagnozowanie to najgorze co moze być, ok mozna sobie coś tam poczytać ale warto też zapytać lekarza.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Wiem, wiem, wybieram się do fizjoterapeuty w tym tygodniu i przedstawię mu moje podejrzenia, zobaczymy co na to powie.
...
Napisał(a)
Fizjo moze pomoże ale jakby nie to do lekarza jakieś rtg rezonans zrobić
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czerwony rómień na klatce piersiowej
Następny temat