Peja jest niski, więc mimo, że nie waży zbyt wiele wygląda masywnie
...
Napisał(a)
Pół roku temu widziałem go na koncercie i wcale nie jest jakiś wielki-owszem widać, że ćwiczy-niski i krępy typ. W "Machinie" niedawno był z nim wywiad i prosze:
Patrzyłeś jej w czy tymi twoimi niebieskimi oczami tak jak mnie teraz i łgałeś?
Knułem, kombinowałem, piłem. Ale takie życie stanowi przeszłość. Konsekwencją mojego życia rappera-bawidamka było zapalenie trzustki, dwa lata temu spędziłem Święta Bożego Narodzenia w szpitalu. To dla mnie moment przełomowy. Zrobiłem bilans dotychczasowego życia i postanowiłem je diametralnie zmienić. Wyszedłem ze szpitala zbolały, ograniczyłem alkohol, nie jem tłusto. Dlatego też nie jestem jakoś fajnie zbudowany.
To jak Ty byś chciał być zbudowany?
No parę kilo w mięśniach mi ubyło, a to już jest dla mnie dużo. Nie mam mięsa na gnacie, patrz, tylko takie coś. Widzisz?
Przesadzasz.
Każdy ma swojego świra. Ja lubię być okrąglejszy na twarzy, a nie taki szczurek. Sprawność fizyczna jest dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy w życiu, ale oczywiście nie za cenę utraty zdrowia. Od czasu rozpoznania mojej choroby praktycznie jestem na diecie, nie stosuję żadnych suplementów wspomagających moja pracę na treningach. Ma to przełożenie na zmianę w moim wyglądzie, ale czuję się świetnie. Do tego dużo gram czasem nie dojadam, nie dosypiam, nie odpoczywam psychicznie. Życie w trasie często nie jest zbyt higieniczne.
Zmieniony przez - KIFAF w dniu 2010-04-05 08:49:17
Zmieniony przez - KIFAF w dniu 2010-04-05 09:04:00
Patrzyłeś jej w czy tymi twoimi niebieskimi oczami tak jak mnie teraz i łgałeś?
Knułem, kombinowałem, piłem. Ale takie życie stanowi przeszłość. Konsekwencją mojego życia rappera-bawidamka było zapalenie trzustki, dwa lata temu spędziłem Święta Bożego Narodzenia w szpitalu. To dla mnie moment przełomowy. Zrobiłem bilans dotychczasowego życia i postanowiłem je diametralnie zmienić. Wyszedłem ze szpitala zbolały, ograniczyłem alkohol, nie jem tłusto. Dlatego też nie jestem jakoś fajnie zbudowany.
To jak Ty byś chciał być zbudowany?
No parę kilo w mięśniach mi ubyło, a to już jest dla mnie dużo. Nie mam mięsa na gnacie, patrz, tylko takie coś. Widzisz?
Przesadzasz.
Każdy ma swojego świra. Ja lubię być okrąglejszy na twarzy, a nie taki szczurek. Sprawność fizyczna jest dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy w życiu, ale oczywiście nie za cenę utraty zdrowia. Od czasu rozpoznania mojej choroby praktycznie jestem na diecie, nie stosuję żadnych suplementów wspomagających moja pracę na treningach. Ma to przełożenie na zmianę w moim wyglądzie, ale czuję się świetnie. Do tego dużo gram czasem nie dojadam, nie dosypiam, nie odpoczywam psychicznie. Życie w trasie często nie jest zbyt higieniczne.
Zmieniony przez - KIFAF w dniu 2010-04-05 08:49:17
Zmieniony przez - KIFAF w dniu 2010-04-05 09:04:00
...
Napisał(a)
mały refresh
napisałem do Ryśka PW na YouTubie z zapytaniem ile ma wzrostu i wagi, bo w temacie toczy się debata
oficjalne info z pierwszej ręki:
wzrost: 176 cm
waga: 79 kg
na potwierdzenie screen wiadomości od Ryśka: http://infobot.pl/r/1ItR
Zmieniony przez - ASNF w dniu 2010-04-15 17:22:50

napisałem do Ryśka PW na YouTubie z zapytaniem ile ma wzrostu i wagi, bo w temacie toczy się debata

oficjalne info z pierwszej ręki:
wzrost: 176 cm
waga: 79 kg
na potwierdzenie screen wiadomości od Ryśka: http://infobot.pl/r/1ItR

Zmieniony przez - ASNF w dniu 2010-04-15 17:22:50
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
trzyma forme Rychu :)
1
Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!