Szacuny
90
Napisanych postów
15094
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
101723
Panowie, potrzebna mi opinia o tych 2 klubach
Rytmie na balutach i na retce
konkretna i w miare swieza, nie sprzed lat
ogolnie klub, sprzet, instruktorzy, recepcja, ceny, atmosfera- kazde z tych kolejno
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
610
ceny, fotki itd na stronie rytmu (www.rytm.pl)... Generalnie bywa tam tłoczno, sprzęt jest całkiem znośny i jest wszystko co potrzeba, atmosfera bardzo sympatyczna... no nie wiem co tu jeszcze dodać... jak będa konkretne pytania to moge pomóc... chodzę do Rytmu na retkinie. Pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11093
Jeżeli mieszkasz na bałutach to masz do wyboru tylko rajską i rytm. Na rytmie brakuje wielu sprzętów i nikt nie zamierza tego zmieniać, ćwiczą chudzi kolesie w koszulkach na ramiączkach i prężą swoje chude łapy przed lustrem. Ale ja tam chodzę i mam przy okazji dobry ubaw
Szacuny
2
Napisanych postów
97
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2249
ja chodziłem do rytmu na bałutach, wszystko było by fajnie,sprzęt ok chociaż mało i siłownia jeśli chodzi o powierzchnie to mała po 16 jak wszyscy z pracy przyjdą to jest naprawde tłoczno i trzeba czekac, dlatego wróciłem na stare smiecie Maradonna :) i na balutach wiekszy jest wybor silowni a nie rytm i rajska to tak woli jasności:)
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
384
Jest też siłownia na Wielkopolskiej w pawilonie Świt (przedłużenie Lutomierskiej po 2 stronie włókniarzy) Dobra jesli ktoś lubi wolne ciężary i klimat starych klamotów:)sprzętu dużo i cena tez ok - 60 za miesiąc bez limitu pn-pt od9 do 9, sob do 15.
Szacuny
90
Napisanych postów
15094
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
101723
nie gadaj ze w rytmie na retkini jest malo sprzetu
na zgierskiej oprocz hantli skreconych na stale doszly teraz regulowane, wiec tez imo ok jest
a instruktorzy Ci pomoga
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"