Jak w temacie mam rzadkie wlosy i widac mi skore czy sa jakies szampony, odzywki zebym mial geste wlosy, albo chociaz zeby tak wygladalo :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ze swojej strony polecam szampon shamtoo (o ile jeszcze go sprzedaja). sewgo czasu sam go uzywalem ale krotko bo robilo mi sie po nim "zbyt duzo" wlosow hehe - wiec to moze byc opcja dla ciebie ;)
"...Wherever I may roam..."
...
Napisał(a)
dzieki za wypowiedz masz soga, moze jeszcze ktos sie wypowie zaznaczam ze masz bardzo twarde wlosy(bardzo)
...
Napisał(a)
nie oslabione poprastu rzadkie a chcialbym zeby wygladaly na gestsze
...
Napisał(a)
moge ci troche moich pozyczyc bo ja mam zas qrwa gęste w h** :/
+ i - to jedyne co widze... !
...
Napisał(a)
Rzadkie włosy zawsze są słabsze, to już jest genetyka, ale polecam Shamtoo, bądź szampon z rzepy... A jeszcze co to ja chciałem powiedzieć... Hmnnnnnn aha jakbyś bardzo chciał mieć gęstsze włosy no to polecam specjalną ropę z apteki, naftę znaczy się popytaj w aptece coś ci doradzą
Nikt nie obiecywal, ze po drugiej stronie bedzie na Nas czekal Pan...
...
Napisał(a)
Cześć mam bardzo rzadkie włosy i bardzo mi się przetłuszczają tak zwane łojotokwe zapalenie cebólek włosa czy ktoś mógłby mi pomóc .Próbowałam wiele sposobów ale bez skótku prosze o pomoc

Elżbieta666
...
Napisał(a)
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
8,5m/s ;)
...
Napisał(a)
hmm polecam szampon z ketokonazolem a dokladnie KETOXIN 2% ketokonazolu plus kompleks witamin 100ml (u mnie w aptece za 19zl) a czemu go polecam? po 1) jest przeciwłupieżowy po 2) ketokonazol 2% ma podobne dzialanie jak minoksidil 2%(np. loxon2%)jest zbawienny dla osob walczacych z łysieniem .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!