zamierzam bić HGH. Da sie czymś zastąpić sól? Albo ogarnąć łatwo recepte?
...
Napisał(a)
Byłem w aptece poprosiłem o sól do iniekcji i okazało ku mojemu zdziwieniu jest na recepte. Co teraz,
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sól jest bez recepty woda do inj jest na receptę
Tak więc poproś o sól fizjologiczna tylko na niej jest przekreślone ze nie nadaje się do inj ale właśnie tej używamy
Tak więc poproś o sól fizjologiczna tylko na niej jest przekreślone ze nie nadaje się do inj ale właśnie tej używamy
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dobra dzieki w nocy sie przejde do apteki i ogarne
Zmieniony przez - 53874 w dniu 2022-09-23 12:56:53
Zmieniony przez - 53874 w dniu 2022-09-23 12:56:53
...
Napisał(a)
Śmiało możesz używać soli fizjologicznej do iniekcji, ja też tak robię, o płyn do iniekcji nawet nie pytam bo zawsze był na receptę
...
Napisał(a)
Czasami udaje sie wyrwac z apteki wode do iniekcji bez recepty 

1
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
To fakt Aleks, jeszcze w niektórych aptekach da się wyrwać, ale jest coraz gorzej, farmaceuci są coraz bardziej kontrolowani i rozliczani z tego co sprzedają, dawniej można było wyrwać różności bez recepty ale teraz wszystko skomputeryzowane, e-recepty i ikp, chcą mieć dostęp do wszystkich danych, wszystko się poje...łokcie, taki heparegen dawniej brałem bez recepty bez problemu
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!