ComodoreKtóre sarmy nie zaburzą odbloku po cyklu a nawet mogą w nim pomóc?
Sama zasada działania sarmów kłóci się z pomocą przy odbloku. Co sam bym ewentualnie dał przy odbloku to MK677, bo to nie sarm i nie wpływa na oś.
Ilość wyświetleń tematu: 3297040
ComodoreKtóre sarmy nie zaburzą odbloku po cyklu a nawet mogą w nim pomóc?
Deo17Witam, jestem swiezo po odbloku (poltora roku sam test), cykl byl pod sporty walki ale i tak udalo sie zbudowac ok. 7kg miesni (wszystko raczej w pierwsze pol roku, potem silownia na 2 plan zeszla). Trzymalem dlugo bardzo niski bf, na koniec cyklu skonczylem starty sportowe i spuchlem z 5kg.
Co myślicie o krotkiej redukcji 8 tyg 30mg/mk677 i 20mg kardaryny?
cel - 4kg i wydolnosc
Czy to strzal w kolano po odbloku i poleca miesnie? Dodam tylko, że ta sama mase miesniowa trzymam juz z rok bo tylko poczatek cyklu byl pod budowanie masy.
ziki2000Myślę że aż tyle osłonek do sarmu nie trzeba :)
HelionusDeo17Witam, jestem swiezo po odbloku (poltora roku sam test), cykl byl pod sporty walki ale i tak udalo sie zbudowac ok. 7kg miesni (wszystko raczej w pierwsze pol roku, potem silownia na 2 plan zeszla). Trzymalem dlugo bardzo niski bf, na koniec cyklu skonczylem starty sportowe i spuchlem z 5kg.
cel - 4kg i wydolnosc
Czy to strzal w kolano po odbloku i poleca miesnie? Dodam tylko, że ta sama mase miesniowa trzymam juz z rok bo tylko poczatek cyklu byl pod budowanie masy.
Oczywiście, że polecą. Nawet na masie, będziesz mieć ujemna retencję azotu, więc będzie zachodzić negatywna przebudowa Twojego organizmu. Za mało androgenów do aktywacji transkrypcji DNA.Tego nie unikniesz. Możesz jedynie zap*****lać ciężko na siłowni, poleci co ma poleciec, ale zachowasz jako taki kształt i formę naturala - plażową, ale w formie jakiej nie ma 97% ludzi o ile na bombce wyglądałeś dobrze, bo tego nie wiem.
I jeśli nie jesteś tym, kim chcesz być, nie szukaj winy w innych. Tak robią tchórze.
Deo17HelionusDeo17Witam, jestem swiezo po odbloku (poltora roku sam test), cykl byl pod sporty walki ale i tak udalo sie zbudowac ok. 7kg miesni (wszystko raczej w pierwsze pol roku, potem silownia na 2 plan zeszla). Trzymalem dlugo bardzo niski bf, na koniec cyklu skonczylem starty sportowe i spuchlem z 5kg.
cel - 4kg i wydolnosc
Oczywiście, że polecą. Nawet na masie, będziesz mieć ujemna retencję azotu, więc będzie zachodzić negatywna przebudowa Twojego organizmu. Za mało androgenów do aktywacji transkrypcji DNA.Tego nie unikniesz. Możesz jedynie zap*****lać ciężko na siłowni, poleci co ma poleciec, ale zachowasz jako taki kształt i formę naturala - plażową, ale w formie jakiej nie ma 97% ludzi o ile na bombce wyglądałeś dobrze, bo tego nie wiem.
Ostatnie 3 miesiące leciałem trt, wiec już pol roku test w widełkach dlatego spadków się już nie spodziewam ( tez wielkich przyrostów nie było bo sporty walki) ale pytanie czy redukcja na mk677 i kardarynie to dobry pomysł po niedawnym odbloku czy jednak strzał w kolano i już lepiej trzymać wagę jaka jest teraz?
Teraz waga 97 i Ok. 15% bf, chciałbym chociaż do 12% zejść (Ok. 4kg)
Michass90prz1993Ja całe życie tylko takiej używałemNajtańszy chyba ursocam.
Ja ogólnie chciałem Tudce sobie ogarnąć i tak myślę te suple z Tudca co sa na necie to jednak drogo za np 60kaps prawie 130 zl albo podobne ceny a właśnie jakoś tydzien temu odebrałem ursocam i tam 100tab 250mg za 80 zl . Jak jest opcja to zawsze lepiej apteke
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
metadonMichass90prz1993Ja całe życie tylko takiej używałemNajtańszy chyba ursocam.
Ja ogólnie chciałem Tudce sobie ogarnąć i tak myślę te suple z Tudca co sa na necie to jednak drogo za np 60kaps prawie 130 zl albo podobne ceny a właśnie jakoś tydzien temu odebrałem ursocam i tam 100tab 250mg za 80 zl . Jak jest opcja to zawsze lepiej apteke
A gdzie w aptece jest tudca?
Bo Ursocam to udca a nie tudca.
Nie wiem czy to duża różnica ale słyszałem, że tudca lepsze
Btw ile Ursocamu dajecie dziennie? 250mg czy więcej trzeba? W przypadku gdy leci również heparegen i nac?
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Nasz sklep
Mega promocja