Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2215
CZeść mam do was 2 pytania. Pierwsze:czy uprawianie sexu ma jakiś wpływ na osiągane wyniki w kulturystyce ?
Pytanie drugie zadane przez mojego kolege
Cytuje:
CZy tzn "walenie konia" ma jakiś negatywny wpływ na osiągane wyniki w kul...... ? Jak ma to jaki ?
Szacuny
14
Napisanych postów
3058
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
36772
oczywiscie... zwłaszcza podczas treningu nie no kolego bez jaj wszystko jest dla ludzi ,niech tylko nie wali
go namietnie przed treningiem ,bo mu już pary zabraknie btw: podobno Ronaldo gra najlepiej jak przed meczem sobie ulży
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
w jakiejś gazecie czytałem zeby spalić jeden plasterek tłustego żółtego sera potrzebne jest 23 minuty seksu, na mase moze niedobre, ale kilka gram masy dla tego, kto by sie niepoświęcił
pozdrawiam_młody_
„Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny i szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości.”
-JOE WEIDER, TRENER MISTRZÓW
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja na twoim miejscu tio bym chodzil na silke z panna i jakbys dobrze cwiczyl tio zeby Ci dawala a jakbys spier**** choc jedno powtorzenie to by Ci nie dala.
od tego bys takiej masy nabral ze bys w zawodach mogl startowac...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
przy waleniu konia to chyba sie przedramie rozwija bo sie ćwiczy uścisk
pozdrawiam_młody_
„Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny i szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości.”
-JOE WEIDER, TRENER MISTRZÓW
Szacuny
11
Napisanych postów
1496
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
5693
a ja uwarzam ze nie wolna na prurzno wyleać rzołnierzy boga !!!!
jeśli juz to hociasz niech sobie przez latexową szybke popatrzą na pole bitwy .....
ale tak na chusteczke czy niedajborze na łape fuj!!!!!
jak to powiedział pewien wielki człowiek ( nie wiem czy dobrze powturze )
: pan bug sie denerwuje gdy nasienie sie marnuje : ]
carpe diem
memento mori
Jezeli chcesz kąkretniejszą porade pisz do mnie na maila a ci pomoge :]
eXpert przemówił !!
@@ ego sum via et veritas et vita @@