Jak w temacie, stosował ktoś?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nic nadzwyczajnego w niej nie ma, cytruline, beta alanina, kreatyna, arginina i kofeina
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ananis, chodzi mi czy takie dawki jak (6g cytruliny, 2g argininy, 5g bety) dobrze spompują ? W drugiej wersji po 2g agmatyny, cytruliny i argininy, jeśli będę potrzebował pobudzenia mam gerke jeszcze od Submission.
Generalnie chodzi mi o pompę:)
Generalnie chodzi mi o pompę:)
...
Napisał(a)
Wydaje mi się, że już pytałeś o to w innym temacie. Na jednego lepiej zadziała cytrulina a na innego agmatyna. Nie pozostaje nic innego jak sprawdzić na sobie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
osobiscie bym bral druga opcje z agmatyna
dla mnie jest to substancja duzo lepiej pompujaca niz cytru czy argi

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Jak masz opcje z agamtyną to ją bierz, mnie agmatyna najlepiej pompuje,
Ale samo 6g cytruliny i 2 argininy już też dobrze powinno pompowac.
Ale samo 6g cytruliny i 2 argininy już też dobrze powinno pompowac.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Czy może poprostu zakupić zestaw cytruliny, beta alaniny i aakg i do tego dodać KICK YOUR ASS, co wy byście wybrali?:)
...
Napisał(a)
Ja bym zrobił to co w sumie robię
Każdy składnik osobno i dodawać takie ilosci, jakie potrzebuje, a nie jakie określa mi dany producent.

Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Dawidoff11Czy może poprostu zakupić zestaw cytruliny, beta alaniny i aakg i do tego dodać KICK YOUR ASS, co wy byście wybrali?:)
Dla mnie dużo lepsza opcja niż ładowanie się w gotowca.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!