Cześć. Chciałabym zasięgnąć porady co do leczenia SIBO. Kiedy byłam już na dobrej drodze do stabilnej diety, jadłam w okolicach 1800 kal, 4 posiłki-w każdym 50 gr węgli, 5-10 gr tłuszczu, kawałek mięsa/ryby i naprawdę dobrze się czułam nagle zaczęłam mieć silne bóle brzucha i mdłości. Diagnoza- SIBO. Pewien dietetyk zasugerował mi dietę, w której przez 6 tyg jem same warzywa (tylko niektóre rodzaje) plus mięso i porcja tłuszczu. Plus antybiotyki. Czy taka restrykcyjna dieta nie wpłynie źle na moją już nadwyrężoną tarczycę? Słyszałam,że w takich przypadkach trzeba wybierać-albo bolący brzuch albo osłabienie z powodu braku węgli. Ponoć bakterię należy zagłodzić...czy to prawda?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chętnie bym pomógł - ale to właśnie raczej zadanie dla jakiegoś dobrego dietetyka a nie trenera personalnego.
BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kaka21 pozbywamy się słabych punktów-plecy. pods. s. 94
Następny temat