Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Musi byc zmielone. Ja normlanie dodaje do posiłków ,do śniadania ,ryżów ,kasz itd...
Zdarza się że wyjadam bezpośrednio łychami , w smaku nie jest takie złe.
Zdarza się że wyjadam bezpośrednio łychami , w smaku nie jest takie złe.
...
Napisał(a)
okej dzięki
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
ja do swojego musli dodaję (Własnej roboty)
oczywiście jak przestygnie

oczywiście jak przestygnie
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
odswieze tak stary temacik ale musze spytac
Siemie lniane traci swoje wlasciwosci po zalaniu wrzatkiem czy tez nie???
Bo np. w tym poscie widze ze zalewacie, a gdzie indziej pisza ze jesc zaraz po zmieleniu bez zalewania - jak jest na serio???
Siemie lniane traci swoje wlasciwosci po zalaniu wrzatkiem czy tez nie???
Bo np. w tym poscie widze ze zalewacie, a gdzie indziej pisza ze jesc zaraz po zmieleniu bez zalewania - jak jest na serio???
...
Napisał(a)
nie traci
...
Napisał(a)
Mam je mielić w młynku do kawy przykładowo tak?
This world so trife, Your money or Your life
...
Napisał(a)
to i ja odkopię temacik - chyba w poprzednim KIFie było, żeby po posiłku łużeczkę siemienia lnianego zjeść - na poprawętrawienia(o mieleniu nie było mowy) - zjedzone niezmielone siemię jest coś warte?
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat