Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
Najrozsądniej myślę będzie przejść się najpierw po sklepach zielarskich z pierwszego zdarzenia i tam zaczerpnąć informacji i konfrontować je w innych miejscach.
Może po aptekach też gdzie są kąciki zielarskie etc...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no też jestem ciekaw (choć bardzo sceptycznie..).
Moim zdaniem jeżeli już kupować ze stronki, to tylko jeżeli da się porozmawiać ze sprzedawcą - krótka rozmowa prosta piłka skąd on to ściąga skąd wiadomo że to prawdziwe itd.
ps WZW C = wirusowe zapalenie wątroby typu C? sorry za głupie pyt
Zmieniony przez - mr_kultura w dniu 2008-11-23 23:34:37
Szacuny
3
Napisanych postów
167
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11581
Witam, jak dla mnie Noni to żadna rewelacja, to coś w rodzaju "złoty środek na wszytko",chociaż sam nie wiem czego dokładnie można się po nim spodziewać ...
Sok jest ohydny w smaku, ciężko sie do niego przyzwyczić, za pierwszym razem miałem odruchy wymiotne:/
Sok mam prosto z Tahiti, litrową butelke soku można tam kupić około 20 euro.
Zmieniony przez - maciuss86 w dniu 2008-11-25 10:52:01
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
691
Co do soku to powiem tak, stosuje go od 2dni (2x dziennie, przed sniadaniem 60ml i przed obiadem 60ml) kupilem tylko po to zeby pomogl mi sie pozbyc malej smiesznej ze tak powiem choroby (kuracja zeby sie jej pozbyc nim trwa z 2 tyg) ale nie w tym rzecz.
Cos od kilku tygodni cos stalo mi sie z przedramiem i kazde cwiczenie na silowni w ktorym wykorzystywane one bylo przynosilo niesamowity bol (trwal on do 5s po kazdym skonczonym cwiczeniu, nie robilem nic zeby sie pozbyc tego bolu typu przerwa czy cos).
Jak napisalem wyzej uzywam soku od 2dni, dzisiaj na silowni bol zniknal i jest to napewno sprawa tego soku, wiec jak najbardziej polecam hehe, przez przypadek udalo sie pozbyc uporczywego bolu.
Mialem rowniez problem z lewym barkiem i juz go prawie nie ma.
Co do smaku dla mnie calkiem smaczny :D
Sok kupiony z oficjalnej zagranicznej strony noni.