Szacuny
1
Napisanych postów
104
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2292
Witam
Mam takie pyatnie. Po solarium wyskakuja mi piegi na nosie i czole i chcialbym sie dowiedziec czy jest jakis krem albo cos co pozwala zredukowac powstawanei piegow podczas opalania na solarium. Tak normalnie tez mam ale malo widoczne uaktywniaja sie dopiero podczas opalania. Pomozcie. Dzieki
Szacuny
30
Napisanych postów
2246
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9330
najlepiej by bylo jakbys udał sie do dermatologa bo nie wiadomo czy zmiany skorne o ktorych piszesz nie sa objawem np alergii albo nadwrazliwoscia z powodu przyjmowania leków,skonsultuj sie sie z dermatologiem,tak bedzie najlepiej.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sporo ludzi ma piegi tylko sezonowo, gdy sa opaleni. W piegach jest wiecej melaniny, wiec po opaleniu wygladaja ciemniej. Ja zawsze chcialam miec takie wlasnie piegi na nosie i policzkach, ale natura mi ich poskapila Choc dermatologa nie odradzam.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Powinny troche pomoc, ale wtedy twarz tez sie mniej opali. Poza tym sa kremy rozjasniajace do twarzy, ktore minimalizuja widocznosc piegow, ale nie wiem czy jest sens uzywac ich jednoczesnie z opalaniem, skoro ich dzialanie jest odwrotne.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6
Mam pytanko mam piegi na całej twarzy i jestem biala zawsze uzywam duzo pudru ale mam go dosc i tych wszystkich opalaczy tez. :) Chce na lato byc brazowa i kremy napiegi mi takze nie pomagaja wiem ze wszedzie pisze ze nie powinnam sie opalac na solarium ale chce byc brazowa i pomyslalam ze przestane uzywac pudru czy piegi beda az tak widoczne jesli bede mocno opalona ?? Mam je na calej twarzy troche na ramionach na rekach i troche na nogach ???? ;(
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
mam kolezanke, jest blondynka o jasnej skorze i ma wlasnie piegi, teraz ma chyba tanoreksje, chodzi czesto na solarium i piegow przybylo. nie opalisz skory do koloru piegow, one tez sciemnieja
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6
Tak ale uwazam ze ladniej wyglada cera opalona z piegami niz cera biala z piegami ;))) Tylko nie wiem czy one nie beda wygladaly na zbyt ciemne ... ?? Nie znam sie na tym wiec mi doradzcie :( :((((
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
no sciemniec mysle, ze sciemnieja mozesz sprobowac, ale skoro masz taka karnacje to nie powinans przesadzac ze sloncem ani solarium i sie odpowiendio zawsze zabezpieczac.
taka Twoja uroda, powinnas ja zaakceptowac i traktowac jako atut.