Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
3300 kcl białko 250 , węgle 420 , tłuszcze 75
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Teść, Dec , Wino , Masteron , Tren
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
12 %
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Endomorfik
Stan zdrowia
Najs :)
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Brak
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
10
Napisanych postów
45
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1007
Witam ! Jako że zawsze badam środki które zaczynam stosować poniżej umieszczam badania z HGH SOMA STRONG Badanie wykonywałem rano na czczo 9:32 - off i drugie badanie już po 10 iu 11:23 wynik jak widać zadowalający obecnie idzie 3 tydzień jak skończe opakowanie zbadam 2 sort zobaczę również jest ok i podziele sie doświadczeniami . Jeżeli ktoś jest po cyklu lub w trakcie prosze o opinie - to mój pierwszy cykl z HGH . PIONA !
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czemu az tak różnią się normy badań ? zobaczcie tu jest max 0,8 u mnie tez tyle w normie podają a gdzie indziej znowu do 3ng/ml w innym labie znowu jeszcze więcej
ja robiłem w tym samym labie co ty przy 5iu tej somy miałem ok 3
Szacuny
13
Napisanych postów
634
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12355
wynik jest standard, bo tutaj podali normę do 0,8, co daje normę ponad 5 krotnie podwyższoną. W innym labie gdzie normy by były do 3 - dało by wynik ponad 15. Barano tak mają laby że właśnie te 2 normy dają jako właściwe. Kiedyś specjalnie dzwoniłem po labach żeby właśnie miały inne normy żeby sprawdzić czy się wyniki pokrywają. Nie wiem czemu, wydaje mi się że może inne odczynniki do badania dają. Trudno powiedzieć.
Szacuny
45
Napisanych postów
2886
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
20224
bilem tego i tego stronga 5iu/ed, badan nie robilem, osobiscie odczuc ZERO. nigdy nie bilem apteki wiec porownania nie mam, ale wg mnie skoro nic sie nie czuje to co tu porownywac, moze przy 20iu mialoby to sens, ale to juz za wysoki koszt, odpuscilem.
fote wklejam zeby nie bylo ze to jakis antypimp
Zmieniony przez - bojka89 w dniu 2014-12-18 21:38:19
Szacuny
13
Napisanych postów
634
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
12355
Arabek badałem igf bp3 na strongu i wynik miałem poniżej normy. Nie pamiętam dokładnie ale poniżej chyba 2, a norma była od ponad 3- o ile dobrze pamiętam. Jak znajdę ten wynik, to wkleję/
Wiem że czekałem na ten wynik chyba 18 dni i kosztował 85 zł.
Zmieniony przez - azazel__ w dniu 2014-12-18 22:03:00