1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
A nie lepiej kupić firsta na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33508470 dokładnie taki sam ma mój kuzyn w golfie wzmacniacz tube i wszystko pięknie gra mp3 odtwarza pięknie !! FIRST to w sumie zadna firma ale ja do mojej bejcy tylko takie kupie
bo zresztą nie stać mnie na lepsze hehe !! Wiesz nie namawiam nikogo tylko rozwaz i taką mozliwość

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
myslisz ze lepszy pod wzgledem jakosciowym czy ma wiecej funkcji?
...
Napisał(a)
musze wybrac a nie mam pojencia bo podobne s obydwa modele
...
Napisał(a)
żaden !
jak masz ka$e bierz :
alpina
clarion
jvc
pioneer

jak masz ka$e bierz :
alpina
clarion
jvc
pioneer

....POZDRAWIAM....Q z kRk
...
Napisał(a)
jak dla mnie only poineer
sony jest beznadziejny juz na malych nierownosciach przeskakuje
tak wiec z tych dwoch blaupunkt, slaby z wygladau ale ogolnie radia jedne z najlepszych
btw ostatnio bylem w centrum sony po glosniki i odsluchiwalem je na wlasnej plycie koles wlozyl ja do odtwrzacza za 3000zl i co sie okazalo ze przeskakiwal bo plytka byle lekko porysowana gdzie na moim poineerze za 300zl gra ze zadnego zajakniecia
Zmieniony przez - Axell w dniu 2004-10-31 11:33:05

sony jest beznadziejny juz na malych nierownosciach przeskakuje
tak wiec z tych dwoch blaupunkt, slaby z wygladau ale ogolnie radia jedne z najlepszych
btw ostatnio bylem w centrum sony po glosniki i odsluchiwalem je na wlasnej plycie koles wlozyl ja do odtwrzacza za 3000zl i co sie okazalo ze przeskakiwal bo plytka byle lekko porysowana gdzie na moim poineerze za 300zl gra ze zadnego zajakniecia

Zmieniony przez - Axell w dniu 2004-10-31 11:33:05
...
Napisał(a)
kenłoow robi jeszcze w miare radia / sony bym nigdy nie kupił!
....POZDRAWIAM....Q z kRk
...
Napisał(a)
hm... no troche mnie zastanowily wasze opinie ale okazalo sie ze qumpel ma ten model szlifnolem sobie z nim sluchajac muzy na tym radioodtwarzczu + glosniczki phonocara i powiem ze za***scie chodzi anie nie przeskakuje i ladnie chodzi a ze mialem okazje wziac za 350 to zwiozlem pozdro----->
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!