witam wszystkich chciałbym zaproponować Wam moje usługi spawalnicze, mogę zrobić wszelkiego rodzaju podpórki, drążki, stojaki, modlitewniki, wyciągi i tego typu rzeczy po naprawdę atrakcyjnych cenach, możliwość zrobienia jakiś własnych pomysłów, naprawdę porządny sprzęt do siłowni którą macie z kumplami z bloku, piszcie do mnie na gg 6570538 nawet gdy mnie nie ma, na pewno się dogadamy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
możę najpierf pokaż co zrobiłeś juz albo coś bo kolega z forum też spawa i robi sprzęcik na siłownie ale najpierf pokazał co zrobił i co ma na sprzedarz a na słowo nikt od ciebie nie kupi pozdroo...
...
Napisał(a)
a tak orientacyjnie ile za maszyne smitha? taka do wyciskania
...
Napisał(a)
witam ponownie sprawa stoi tak tą robotą zajmuję się mój dobry kumpel a przy okazji ja z nim a z tym pokazaniem na sprzedaż co jest to wygląda to tak że robiliśmy już parę rzeczy ale to dla kumpli i nikt zdjęć nie robił bo to takie przypadkowe roboty były a na co dzień kumpel robi w metaloplastyce robi jakieś bramy, płoty ozdobne i tego typu rzeczy a z tą maszyną SHMITHA to odezwij się na gg to pogadamy ale cena na pewno dużo niższa niż na allegro czy w sklepie
...
Napisał(a)
Jak sie dogadacie z tą maszyną smith'a i fajnie to wyjdzie to ja też sie pisze ale jakoś cieżko to widze 

Sklep.Sfd.Pl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!