Szacuny
1111
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
Pan Seiko
Witajcie. Przekierowany z mojego tematu zadaje ponowne pytania tutaj :) Poszukuję parowaru lub uwaga multicookera. Chciałbym was zapytać o opinie co bardziej trafi waszym zdaniem w to czego oczekuję. Podstawową funkcją na która bardzo by mi zależało jest timer. Chciałbym na spokojnie rano sobie ustawić godzinę włączenia urządzenia tak, żeby po powrocie z pracy mieć świeże gotowe warzywka, ryż i ewentualnie mięso. Druga sprawa to oczywiście funkcjonalność i trwałość materiału z którego sprzęt będzie wykonany. Kręcę się od jakiegoś czasu w temacie parowarów ale nie mogę znaleźć żadnego sensownego, a druga sprawa za każdym razem kiedy szukam owego sprzętu, wyskakują mi propozycje na multicookera.
Druga sprawa ale to już jako pytanie dodatkowe. Czy mam rozumieć, że multicooker to na prawdę takie zbawienie ludzkości jak go niektórzy opisują tj. wrzucam sobie składniki i mam gotowe, pyszny zdrowy obiad? Nie ukrywam, że od jakiegoś czasu mam coraz większy problem z czasem na gotowanie z racji co raz to większego natłoku obowiązków.
Hmm, a cena. Dajmy sobie do 400 zł. Czekam na wasze opinie pozdrawiam!
Zmieniony przez - Pan Seiko w dniu 2017-01-06 14:06:31
I jak zdecydowałeś sie na jakiś bo sam się przymierzam do zakupu
Szacuny
871
Napisanych postów
6619
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
267558
Witam. Ostatnio pisałem z prośbą o blender to co polecił Łukasz kupiłem jestem mega zadowolony. Teraz czas na jakieś urządzenie które będzie wielofunkcyjne myślę nad
- wolnowar -multicooker
-AIRFRYER Philips vs Tefal?
Szacuny
4917
Napisanych postów
15291
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1180542
ja mam AIRFRYER Philips i jestem mega zadowolony, pozostałych urządzeń nie testowałem więc nie doradzę co z tego wybrać u Bzyka w dzienniku pisałem o moim modelu airfryer vs podróbka z Lidla https://www.sfd.pl/post-p18220090.html