bral ktos to? poleca? co to daje? polecano mi ten produkt ze dobrego kopa daje moze ktos napisac kto to bral?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mi kumpel dal raz na treningu.. bo strasznie spac mi sie chciało - pobudza swietnie, ale na dluzsza mete nie moge sie wypowiedziec.. raczej niech wypowiedza sie ci ktorzy brali w celu redukcji
.
...
Napisał(a)
Stack force raczej należy uważać za kofeinę. Ilość dodatków jest raczej niewielka. Pobudzenie nie nadzwyczajne (tu oczywiście indywidualne preferencje), ale jak za takie pieniądze to ok.Osobiście myslę że warto z czymś połączyć. Suplement bezpieczny i wolałbym zainwestować w niego niż np. TsE.
Never give up.
...
Napisał(a)
Zależy od dawki. Ja biore 2x dziennie po 2 kaps. i mi sie ręce trzęsą..
"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )
...
Napisał(a)
ja wole nie brac kofeiny przed kazdym treningiem bo ozna sie za bardzo przyzwyczaic do niej i potem nie da sie juz rady normalnie trenowac bez kofeiny. kofeine pije tylko przed wiekszym wysiłkiem np przed testem na klatke

...
Napisał(a)
Orson_lol - odswiez bez sensu jeszcze jeden temat, a pozegnasz sie z forum.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!