Szacuny
9
Napisanych postów
367
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4016
Witam. Mam ponad 30 lat. Trenuje na silowni juz kilkanascie lat. Kilka lat wczesniej eksperymentowalem przez dluzszy czas z SAA jednak zmadrzalem chyba na stare lata i zrezygnowalem z tej przygody. Od dluzszego czasu trenuje juz "na sucho". Koncze wlasnie miesieczna kuracje na TEST FREAK - jakis tam wzrost libido jest. Wczesniej bralem BLACK DEVIL - porazka totalna, zamula konkretnie, nie polecam. Przed suplem firmy Hi Tec stosowalem jeszcze przez miesiac DAA w polaczeniu z IRONTEST STANDARD. Teraz po Test Freak mam zamiar wskoczyc na STOKED lub TESTOPRO. Widze, ze zbieraja dobre opinie. Mam dwa pytania. Pierwsze dotyczy dawkowania jednego i drugiego produktu Anabolic Innovations. Mam zamiar stosowac tylko jeden z nich. Ile kapsulek dziennie brac? Moja waga to 99-100 kg. Drugie pytanie dotyczy polaczenia STOKED lub TESTOPRO z jakims innym produktem. Moze DAA, TRIBULUS,ZMA? Zalezy mi na dobrym libido i samopoczuciu na tym cyklu. Dzieki z gory za pomoc.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Booster teścia najlepiej połączyć z Inhibitorem Aromatazy, żeby po podwyższeniu testosteronu obniżyć estrogen, który się podwyższa "automatycznie" wraz z podwyższającym się testosteronem.
Szacuny
9
Napisanych postów
367
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4016
Nie robilem badan testa Flex ale raczej nie mam w gornych granicach - stresujaca praca, treningi silowe, biegam tez regularnie ok. 40 km tygodniowo i sa okresy kilkudniowe, ze libido spada, czlowiek chodzi osowialy i malo czego sie chce. Do Lesniczego: STOKED to chyba wlasnie jest inhibitorem aromatyzy...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Już ci przecież napisałem 3 posty wyżej Wymieniłem ci 3 nawet według kolejności najlepsze Inhibitory Aromatazy do połączenia z najlepiej ze STOKED ( lepszy od TestoPro)
A jeśli chodzi o sam booster teścia to popatrz jeszcze i zastanów się nad Dermacrine miom zdaniem jeszcze lepszy niż STOKED ( STOKED tez godny polecenia i spokojnie możesz jechać na nim )
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak najbardziej
Czyli najpierw DAA przez jakieś 2 tygodnie (10-14) solo a później dołączasz do tego Triazole i ciągniesz cykl maksymalnie do 8 tygodni Przy braniu DAA nie zapomnij o witaminie b6