Szacuny
1
Napisanych postów
2053
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9106
ELO, chciałem zapytac o wasze podejscie do egzaminow;]
Sam mam staz 5 tyg i w styczniu sa egzaminy i niewiem czy isc;]
czytalem wymagania i teoretycznie 10 bym zdal ale stres etc;]
po jakim czasie zaczynaliscie walke o pasy? zapraszam do dyskusji
Szacuny
111
Napisanych postów
16087
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
79876
_radek zawody są organizowane i przez PZMT(samo muay thai) i przez PZKB w PZKB jak to mnie jeden użytkownik tego forum naprostował(myliłem to z ISKA) walczą tak samo w muay thai jak u nas z tym że od początku walczy się bez ochraniacza na tułów A poza tym jeszcze jest ISKA ale to nie przypomina zbytnio MT.
Szacuny
1
Napisanych postów
49
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
889
osobiscie zrobilam to bez wiekszego namyslu. dzien wczesniej dowiedzialam sie ze jest taka mozliwosc to czemu nie po 9 miesiacach zdalam na 5 kyu mialo byc 4 ale niestety oblali mnie. co do stresu zawsze jest ale skoro juz decydujesz sie na egzamin to znaczy ze wiesz co potrafisz 10 i 9 moim zdaniem jest bardzo prosty wiec decyzja juz nalezy do ciebie co dalej z tym zrobisz;]
módl się tak jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak jakby wszystko zależało od Ciebie...
Szacuny
1
Napisanych postów
49
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
889
dokladnie ;] sama bylam zdziwiona bo myslalam ze 8 stopien to max. a jednak mam 5. najwazniejsze zebys skupil sie na tym co robisz i nie zwracal uwagi na immych, w tej chwili nie mozesz sie zdekoncentrowac. uwierz w siebie jesli chcesz zdac
módl się tak jakby wszystko zależało od Boga, pracuj tak jakby wszystko zależało od Ciebie...
Szacuny
1
Napisanych postów
175
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1868
bez stopni kick boxingu nie można startować na zawodach wiec smiech Twoj jest zbędny... a Ty koleżko jezeli myslisz ze zdasz po miesiącu stazu na 10 stopien to ładnie masz w głowie nie poukładane... Ty sie ciesz jak zrobisz 1 stopien oO , + nie wiem czy wiesz ze pobierają becel za stopnie ...