Szacuny
27
Napisanych postów
1377
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12849
Tez mając tłuste włosy stosuje Headandshoulders mint ... naprawde daje dobry efekt i przez cały dzien mam fajne lekkie włosy do tego odżywka nawilżająca z wyciągiem z cytrynowca i jest git ... moze to na ciebie zadziała jak i na mnie bo tez miałęm *****ski problem z tym
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
Szacuny
60
Napisanych postów
2713
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23810
bienias miales ladne lekkie jeden dzien ehh a nie mozna ntego zlikwidowac zeby byly pare dni normalne? bo ja tez mam obecnie ze jeden dzien fajne po nocy z rana juz na tluste :(
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
356
Moze poprostu nie używaj odzywki. Spróbuj umyć samym mydłem (slyszałam ze niektórzy chłopcy tak myją). Mydło wysusza wiec moze pomoże. Mi osobiście fryzjerka doradziła szmpon Garnier Fructis do włosów przetłuszczajacych się.
Szacuny
68
Napisanych postów
4311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16683
ja myje codziennie rano heh... tez mam w sumie ten problem i tu chyba zadne szampony skutecznie nie pomoga trzeba by bylo ich wuchte przetestowac zeby jakis znalezc odpowiedni dla siebie ja mam oslabiony organizm i do tego mam jakos rzadkie ostatnio te wlosy
Szacuny
0
Napisanych postów
52
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
356
Ja jak byłamw szpitalu, to później tez zaczęły mi wypadać. Sporo mi ich ubyło, ale teraz skracam je aby wzmocnić je i nie dopuścić do wypadania. Ale i tak ich nie zatne - moich metrowych włosów
Szacuny
5
Napisanych postów
91
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
485
dlatego masz takie tluste bo za czesto myjesz. umyj np włosy i nie myj ich przez tydzien(byle bys nigdzie nie wychodzi)jak jestes w domu np zrob tak i po tygodniu umyj i zobaczysz ze nawet 3-4 dni bedziesz mial czyste wlosy. od czestego mycia je przyzwyczajasz. ale jak nie mozesz tak długo ich nie myc bo wychodzisz to np myj na poczatku co 2 dni, pozniej co 3, zobaczyszs wlosy sie przyzwyczaja. i nie dawaj duzo odzywki, bo to je przetluszcza. sproboj szarego mydła.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
0
ja również mam tłuste włosy, próbowałam wszystkiego, a co do nie mycia ich przez kilka dni to sie nie zgadzam to nie ma róznicy ile razy dziennie je myjemy.na mnie szampony ze sklepu czy aptekinie działają, raczej nie ma nic co mogo by nam pomóc na dłuższy okres.