Aplikowałem przez stronę, ja na razie mam rozmowę za sobą wydaje mi się że poszła ok, ale wszystko zależy od komendanta, podobno kandydatów jest sporo a miejsc bardzo mało :/
...
Napisał(a)
Dzwonili do mnie. 24 na rozmowe. Moglbys prxyblizyc pytania jakie padaly na rozmowie?
...
Napisał(a)
Do mnie nie dzwonili już :/
Rozmowa byłą dość luźna, pytania typu: dlaczego chce wstąpić do SOK, czym zajmuje się SOK, opowiedzieć swoją dotychczasowy przebieg pracy, dlaczego SOK a nie inna służba itp.
Powodzenia.
Zmieniony przez - Biedrona19 w dniu 2014-03-20 08:54:59
Rozmowa byłą dość luźna, pytania typu: dlaczego chce wstąpić do SOK, czym zajmuje się SOK, opowiedzieć swoją dotychczasowy przebieg pracy, dlaczego SOK a nie inna służba itp.
Powodzenia.
Zmieniony przez - Biedrona19 w dniu 2014-03-20 08:54:59
...
Napisał(a)
Do mnie nie dzwonili już :/
Powodzenia.
Jak byś miał jakieś pytania pisz na gg 9175070
Powodzenia.
Jak byś miał jakieś pytania pisz na gg 9175070
...
Napisał(a)
Niestety nie mam gg a mam jeszcze jedno pytanie. Składałeś do Komendy Regionalnej w Przemyslu ale pod to podlegaja inne posterunki np Rzeszów, przeworsk itp. Czy mówili Ci moze, ze praca moglaby byc na jednym z tych posterunkow czy konkretnie w Przemyslu?
...
Napisał(a)
nie mówili nic na ten temat a ja też nie pytałem o to, bo nie miało to dla mnie większego znaczenia jak bym miał dużą odległość do posterunku dojeżdżał bym pociągiem, będąc w SOKu masz bardzo duże zniżki na kolej.
...
Napisał(a)
Biedrona19Do mnie nie dzwonili już :/
Powodzenia.
...
Napisał(a)
Panowie, ja Wam źle nie życzę, ale tak jak pisałem jakiś czas temu, przy obecnym poziomie zatrudnienia i ilości etatów trzeba mieć albo zaj**iste kwalifikacje, albo cholernie szerokie plecy, żeby pracować w SOK. Na rozmowy biorą, bo muszą.
...
Napisał(a)
Fakt, ze wiekszosc przyjmowanych ma plecy. Jakies 90%. Jednak ja jestem zywym dodowem na to, ze mozna dostac sie bez plecow. Pracuje juz jakies pol roku.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!