Szacuny
4
Napisanych postów
63
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
297
Czesc,
posiadam w swojej apteczce SULBUTIAMINE, prosze o Wasze opinie co do tego supla. Jakie daje efekty, w czym pomaga, jakie dawki stosować , skutki uboczne, czy warto?
Szacuny
67
Napisanych postów
10282
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52628
stanowi pochodna tiaminy.Ma właściwości notropowe. Rozszerza naczynia krwionosne w mózgu, powodujac lepsze dotlenienie i odzywienie tkanki nerwowej,sprzyja lepszemu samopoczuciu, podwyzszonemu poziomowi energii, polepszeniu ogólnej kondycji psychicznej.
masz jako jeden ze składników zawartch w tight extreme którego szamalem swego czasu
solo nigdy nie szamałem sulbutiaminy wiec cieżko adekwatnie ocenić jej działanie solo
zdr
Szacuny
4
Napisanych postów
63
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
297
A czy wiesz jak jest z dawkowaniem tego czegos? Ile porcja? Ile porcji dziennie? Czy np. przyjmowanie wieczorem nie spowoduje bezsennosci? Skutki uboczne? :)
Szacuny
4
Napisanych postów
63
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
297
Stary...o co Ci chodzi? Jestes po ciezkiej imprezie, ze nie rozumiesz? <zdziwiony>
Czy dostalem za darmo czy sam wytworzylem w piwnicznym laboratorium to moj interes.
Napisalem wyraznie MAM...a wiec interesuje mnie , dzialanie, dawkowanie, skutki uboczne...poniał? Dodatkowo chcialem, by ten post nie posluzyl wylacznie dla mnie...a rowniez innym...bo na necie praktycznie nie ma o tym info...przynajmniej nic sensowniejszego. Jezeli masz sie udzielac w ten sposob to lepiej wogole nic nie pisz...DUDEK.
Szacuny
4
Napisanych postów
63
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
297
Ja jestem bardzo spokojny. Ale Panu Dudkowi albo kompleks wzrostu nie sluzy, albo ma dzis zly dzien i robi syf z tematu.
Nadal zapraszam ciepło do udzielenia sie w temacie osoby które stosowaly Sulbutiamine...czy faktycznie spelnia funkcje jak opisał giecik? Jakie dawki? Skutki uboczne?