Szacuny
6
Napisanych postów
241
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6730
Witam. W przyszła środe za tydzień mam egazmin do wojska. Wlasnie sie dowiedzialem ze bede musial sie podniesc na drązku razy..Jak na dzień dzisiejszy nie podniose sie ani razu ;/ Wychodzi na to że mam 10 dni.. Czy są jakies sposoby , treningi, zeby podnióśl sie chociaż z 7 razy ?Mam słabe ręce ;/ mam 19 lat, 82 kilo i 185 cm wzrostu. Zrobię wszystko, bardzo mi zależy ! Będe bardzo wdzieczny za szybką pomoc. Pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
871
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3223
no to nie masz szans musisz mieć chyba conajmniej 6 podciągnięć na zaliczenia i do tego brzuszki chyba 2 minuty czasu x max i 3000m nie masz szans hahaha
Szacuny
6
Napisanych postów
241
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6730
redhand i co ryjesz półgłowku? To takie śmieszne ? Spytałem grzecznie , poprosiłem o pomoc. dziwne komenatrze zostaw dla siebie.. To może zadam inne pytanie .. I tak tam pójde spróbować, zobaczyć..a powiedcie mi jak cwiczyc? Codziennie ile mam siły? czy robić przerwy jednodniowe? Co mi radzicie?
Szacuny
2
Napisanych postów
871
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3223
powinno się robić raz w tygodniu...żeby był czas na regenerację lipa a spróbuj oszukiwać na egzaminie tzn jak sie będziesz podciągał to zarzucaj całym ciałem wiesz zero techniki ale jak ja byłem w woju to wielu tak robiło rozbujać sie i do góry i znowu mówie ci może zaliczą...jedyna szansa...sorry za głupie komentarze..
Szacuny
6
Napisanych postów
241
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6730
Ok spoko.. No tak, to jest jakis sposób.. tylko że ja wogóle mam problem żeby wisiec .. mam tak słabe rece ;/ tak to jest, nie pracowałem tyle lat a teraz sie obudziłem.. A w wojsku jak ten egazmi nwyglada? Nadchwytem ze zwisu czy jak?jakas komisja jest przy tym?
Szacuny
2
Napisanych postów
871
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3223
no jest typ mówi gotowy start podchodzisz pod drążek zawieszasz się i jedziesz a typ liczy ile zrobiłeś muszą być odpowiednio wysoko bo mogą niezaliczyć powtórzenia i chyba póżniej brzuszki 2 minuty masz i trzeba ileś tam minimalnie ich zrobić 90 chyba w tym czasie i bieganie na 3000km myślę że trzeba mieć nie wiecej jak 11 minut..