Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33
Witam! Chciałbym zapytać się czy samoopalacz pomoże zamaskować przebarwienia po trądziku. Chodzi mi o rozległe przebarwienie na brodzie i o kropki. Przebarwienia nie wyrózniają się tak bardzo ale szpecą twarz w moim odczuciu. Proszę o pomoc..javascript: test(':'-(');
javascript: test(':'-(');
Życie jest okrutne, wygrywają najsilniejsi. Jeśli pozostajesz w tyle.. ZRÓB COŚ!
Szacuny
9
Napisanych postów
215
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
901
Ani samoopalacz, ani solarium, ani słońce nie pomogą. Dadzą tylko zwodniczy efekt.
Skóra pod wpływem słońca pogrubia się i daje krótkotrwały efekt likwidacji przebarwień. Ale w efekcie przebarwienia w późniejszym czasie staną się tylko bardziej widoczne.
pozdrawiam
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
33
To ja sam już nie wiem ;/ Najwyżej na wakacje skorzystam z peelingów kwasami. Trochę już nad tym myślałem i jestem zdecydowany. Mam dwa miesiące na likwidacje tego i mam nadzieje ze tyle czasu wystarczy. Ale mam pytanie czy ktoś miał zabiegi kwasami a jak tak to jak je ocenia. (proszę o podanie też jakim kwasem miał zabieg).
Życie jest okrutne, wygrywają najsilniejsi. Jeśli pozostajesz w tyle.. ZRÓB COŚ!
Szacuny
157
Napisanych postów
10921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
43675
bylo o kwasach juz na forum i wypowiadały sie osoby ktore miały.
w wakacje ?? glupi pomysl
lepiej wtedy gdy nie ma slonca.
bo po kwasach nie mozna wystawiac skory na promienie UV