Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
97
Witam. Kieruje się głównie do osób które używały tego produktu z prośbą o odpowiedzi na pytania. Z góry wielkie dzięki! ;)
1. Czy sarm LGD firmy Brawn jest wart polecenia? Czy ta firma jest godna zaufania? Czytałem że robią wałki niektóre firmy i pociskają prohormony mimo że pisze iż to sarm. A tego wolałbym zdecydowanie uniknąć.
2. Czy dawka 2 tabletki po 4mg dziennie jest odpowiednia czy 1 tabletka dziennie wystarczy jeśli zależy mi na rozsądnych dawkach bez szaleństwa?
3. A tu takie pytanie ogólnie... może ktoś coś się wypowie...czy używanie sarmu LGD może mieć jakiś negatywny wpływ na kogoś z niedoczynnością tarczycy zażywającego lek Euthyrox?
Szacuny
251
Napisanych postów
605
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
12781
zadnej firmy nie proponuje, jesli brac sarmy to tylko jesli masz dostep do real solo proszku, bo wal na wale szczegolnie w PL serwisach. Patryk tak samo zaplacil za ostaryne, a ostaryny tam nie mial z pewnoscia. Tak nie warto, bo z pewnoscia zadnego sarmu nie bedziesz mial tylko jakisz szit co cie zamuli, zablokuje i powykreca kiszki.
Szacuny
24
Napisanych postów
99
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
2962
Około roku temu zjadłem 2 puszki LGD Brawna z myślą żeby delikatnie wspomóc powrót do formy po urlopie. Brałem 3 capsy dziennie i oprócz bólu głowy nie dało mi to absolutnie nic. Podbiło ciśnienie i to był jedyny efekt tego "cudownego" produktu.
W tej chwili jestem na pierwszej bombie w życiu i od 4 tygodni lecę testa solo i to jest najlepsze co mnie do tej pory spotkało jeśli chodzi o wspomagacze a trochę tych ph wcześniej zjadłem. Olej te wszystkie wynalazki bo to wcale nie wychodzi tanio a tylko ryjesz flaki i efekty mizerne albo żadne. W dodatku nigdy nie wiesz co tam siedzi w środku i można się zwyczajnie naciąć. Ja się na ph przejechałem jak jadłem niby epi po 5 caps dziennie a w środku siedziało coś mocno toksycznego i wątroba dostała ostro w dupę tak, że miałem oczy żółte.
Ucz się na błędach innych i olej to g****.