...
Napisał(a)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego w ogóle ten wątek jest kontynuowany? Gość nie chce tracić kasy na badania, inny trener zalecił mu inaczej, cały czas chce wtrącać to provi i inne genialne pomysły. Od 15 stron wszyscy próbują mu coś wytłumaczyć - jak widać wciąż bezskutecznie.
...
Napisał(a)
Przecież to jest jakiś monolog jakiegoś gimnazjalisty który nic nie rozumie ..
Nikt nic nie pisał ci o provironie . Chłopaki pisali ci xx razy co i jak zrobić i podstawą są badania .. a to ze ty czegoś nie czujesz ( bo sobie coś wkręcasz albo uj wie co ) to nie znaczy ze w badaniach nie wyjdzie coś.. a tak przy okazji ty bierzesz jakieś leki ? Leczysz sie psychiatrycznie ?
Nikt nic nie pisał ci o provironie . Chłopaki pisali ci xx razy co i jak zrobić i podstawą są badania .. a to ze ty czegoś nie czujesz ( bo sobie coś wkręcasz albo uj wie co ) to nie znaczy ze w badaniach nie wyjdzie coś.. a tak przy okazji ty bierzesz jakieś leki ? Leczysz sie psychiatrycznie ?
Michass90
...
Napisał(a)
Ja myślę sam i z tego co wyczytałem to jest on pomocny na odbloku, ja nie słucham tylko kilku sterydów z forum tylko czerpie wiedzę z różnych miejsc, to dostanę odpowiedź czy nie macie wiedzy na ten temat
...
Napisał(a)
Skoro myślisz sam, i zamiast okazać wdzięczność za darmowe porady i cierpliwość do Twojego negowania informacji, obrażasz ludzi, to radź sobie sam, ze swoimi "trenerami" i "lekarzami". Powodzenia 

...
Napisał(a)
KrzysiekJ92Skoro myślisz sam, i zamiast okazać wdzięczność za darmowe porady i cierpliwość do Twojego negowania informacji, obrażasz ludzi, to radź sobie sam, ze swoimi "trenerami" i "lekarzami". Powodzenia![]()
Ale on sam zaprzecza sobie

1
Michass90
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Problemy hormonalne
Następny temat