WITAM MATURZYSCI
Już niedługo czeka Was jeden z najważniejszych egzaminów w Waszym życiu - MATURA - musicie go zdać !!!
Przyszedłem Wam z pomocą i mam dla każdego z Was do zaoferowania gotowe prace na maturę z języka polskiego.
Idealnie posegregowane, zawierają one aż 236 opracowań ze wszystkich szkolnych lektur, w niektórych przypadkach nawet nadprogramowych.
Do tego dołączam bardzo przydatne motywy literackie, a mianowicie odnośniki do motywów zawartych w utworach i ich krótki opis (np. motyw domu, ojczyzny, miłości itp) oraz znanych, ważnych, jak i niewątpliwie przydatnych cytatów !!!
Oczywiście jest zrobiony dokładny spis treści (TimesNewRoman rozmiar czcionki 3), malutki, który wskaże wam temat jaki szukacie, w przeciągu 1minuty !!!!!!!!!
Czcionka jaką są pisane opracowania to 4 Tahoma.
Łącznie jest to prawie 100 stron drukowanych kartek w formacie A4 !!!
Prawie 300 prac przydatnych do egzaminu !!!
Nie są to wypracowania gotowe przekopiowane ze znanych Wam i Waszym belfrom ściąg lub internetu itp. Są to rzeczy, od mgr języka polskiego, który takie prace przechowywał i wystawiał im zadawalające oceny..
************** OSTATNIE SZTUKI **************
Wymiary: szerokość- 10cm; długość- w zależności od zawartej treści...
Myślisz że one są za duże żeby je ukryć?? Mylisz się !!! Spójrz jak szybko i łatwo można to zrobić, nie uszkadzając przy tym materiału marynarki oraz łatwo i szybko dostać się do tematu który nas interesuje.
Najlepszym sposobem jest wykonanie odpowiednio pasującej kieszonki, widocznej na zdjęciu...
Niejeden z moich znajomych w tamtym roku z tego korzystał i nie objęła go „giertychowska" sankcja :) Sam pisząc maturę z nich się przygotowywałem !!!!!!!!!! dostałem -5 !!!
W mojej ofercie znajduje się przekrój całej literatury polskiej, tyle prac, ile jest Tobie potrzebnych - nie za dużo, nie za mało... Co jest bardzo dużym atutem...
Zauważ że:
· Na większą ilość ściąg potrzeba więcej miejsca do schowania (którego za wiele w swojej marynarce nie masz)
· Zawartość większej ilości tematów sprawia problem z ich opanowaniem.
· Zbyt duża ilość opracowań zwiększa potrzebę czasu na znalezienie danego tematu oraz stwarza niebezpieczeństwo pogubienia się w szukaniu.
· Nie musisz sam segregować tego co jest ważne, a co mniej.. Wszystko co jest tu zawarte jest przydatne i więcej nic nie potrzeba, nikt już nic dodatkowego nie wymyśli !
· Korzystając z moich pomocy, na pewno znajdziesz temat zadany Tobie, lub jemu pasujący...
Chciałbym także podkreślić, że są to typowo prace maturalne i tematy które zawierają, odwołują się do prac zadawanych na egzaminie w latach wcześniejszych !!!
Nie są to tematy typu "Syzyf - opis postaci", "Lalka streszczenie"... - takie tematy nie są nawet zadawane w szkole średniej, ani nawet w gimnazjum, chyba żę w podstawówce...
Taki niepotrzebny materiał tylko sprawi Wam większe pogubienie się w treści...
Tylko ja oferuje zestawy gotowe do użycia !!!
Nie musisz tego drukować, wycinać, segregować, przeglądać !!!
Jest tu wszystko napisane czarno na białym. Wydrukowane w doskonałej jakości i specjalnie dla Ciebie...
Twoim zadaniem jest tylko założenie marynarki i schowanie tego w kieszonkę.
Wykorzystując specjalną kieszeń, ze schowaniem bez problemu poradzi sobie także dziewczyna!!!
PANMIETAJ !!!!!!!!!
To jest tylko 59zl, a matura jest raz w życiu. Po co masz później żałować i myśleć co by było gdybyś miał je przy sobie...
Zapraszam do kupna! Nie pożałujecie.
Cena jest Kup Teraz, w którą wliczam, mój długotrwały wkład pracy oraz koszt wydruku, czego nie robię samodzielnie, tylko płaciłem w punkcie drukowania. Jeśli jednak nadal myślisz że cena jest wygórowana, to zastanów się, ile wynosi koszt wydruku tylu stron?? Wynosi on min 30zł, lub nie więcej!
KONTAKT
jedynie pw - dziennie sprawdzam kilkananscie razy poczte wiec nie bedzie problemow
ewentualnie w temacie
W przypadku chęci kupna większej ilości sztuk, mogę zmniejszyć cenę- kwestia dogadania..
Nie wysyłam płyt, mailów z plikami.
Przed kupnem, najlepiej proszę o kontakt, w celu dokładniejszego zapoznania się z moją ofertą. Aby nie było niejasności.
Zachęcam do odbioru osobistego.
Poniższe zdjęcia pokazują realny stan materiału. W skład prac nie wchodzi ani kieszonka, ani odzież. Wszystko jest jasno, wyraźnie napisane i pokazane. Wygrywając aukcję potwierdzasz kupno tego co jest przeze mnie wystawione. Zaświadczam że prace są nowe i nigdy niewykorzystywane do żadnych celów, a ich użyteczność stu procentowa. Prace służą wyłącznie jako materiały informacyjne. Zastrzegam sobie prawa autorskie.
Przykładowe tematy prac
31. Porównanie światopoglądu czterech epok: średniowiecza, renesansu, baroku i oświecenia.
32. Rola bajek i baśni w kształtowaniu się twojej osobowości i twego stosunku do świata w okresie dzieciństwa.
33. To człowiek człowiekowi najbardziej jest potrzebny do szczęścia - Paul Holbach. Wyraź swój pogląd o tym stwierdzeniu, odwołując się do wybranych utworów.
34. Krytyka szlachty w literaturze polskiej
35. Dramat polskiego emigranta w literaturze romantycznej.
36. Kordian, Cezary Baryka, Zanon Ziembiewicz- czy dokonali właściwego wyboru w życiu?
37. Która z wielkich tradycji romantyczna czy pozytywistyczna jest bardziej potrzebna narodowi?
38. Patriotyzm Polaków- mit czy cecha narodowa?
39. Pejzaż rodzinny w „Panu Tadeuszu" i jego kontynuacje w „Nad Niemnem" i w „Przedwiośniu".
40. Postać literacka i sposoby jej kreowania w romantyzmie, pozytywizmie i Młodej Polsce.
Zmieniony przez - Neptys w dniu 2008-04-14 19:22:36
Nie próbuj zrozumieć
wszystkiego,
bo wszystko stanie się
niezrozmiałe...