Szacuny
2
Napisanych postów
308
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6441
Witam mam pytanie czy ktoś ma jakieś informacje prócz filmografi o tym aktorze chodzi głownie jakie sztuki walki trenował itp??
Według mnie to ciekawa postać wśród hollywoodzkich aktorów,a i jeszcze jedno jak ktoś oglądał championa 2 to pewnie wie jak wyglądał rusek Bojka i porównajcie sobie aktora raczej jego sylwetkę od tej przedstawionej w filmie niezła metamorfoza w filmie.
Jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie do innego
Nie boje sie przeciwnika który ćwiczy 100 rożnych technik,boje sie tego co trenuje jedna technikę 100 razy
Szacuny
2
Napisanych postów
308
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6441
z tego co wiem to jeszcze nie było premiery a jesli chcesz zobaczyc tego scotta adkinsa szybciej na ekranie to zobacz nowego X-Men Geneza: Wolverine gra tam jako Weapon XI
Nie boje sie przeciwnika który ćwiczy 100 rożnych technik,boje sie tego co trenuje jedna technikę 100 razy
Szacuny
91
Napisanych postów
8680
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31712
nie znam zioma
1
"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."
Szacuny
14
Napisanych postów
2045
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
61220
sorry że odświeżam temat ale chce się dowiedzieć gdzie można kupić (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa)ludzika w którego uderza na ziemi w 1:11 minucie. Prosze o odpowiedzi.
choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wysynem w tej dolinie ...