Szacuny
44
Napisanych postów
3983
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25216
Właśnie znalazłem na stronce Kinga Kamali fotki które mnie zaniepokoiły.
Czyżby Shawn Ray poszedł w ślady Nassera niszcząc swoją znakomitą sylwetkę syntholem?
King nazwał to "fat shawn" ale dobrze wiemy ze nie chodzi tu o tłuszcz
Szkoda takiego talentu.
Szacuny
5
Napisanych postów
751
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
30473
Rozbrajacie mnie, sylwetka przedstawiona na zdjęciach niewiele ma wspólnego z syntholem!! nigdy nie widzieliście Showna na masie?? no to teraz widzicie, jakaś teraz moda na ten synthol, ale przecież wystarczy mieć ciut wiedzy w temacie żeby rozpoznać mięsień na syntholu. TA SYLWETKA TO NIE SYNHOL. Śledzę karierę Showna od ponad 10 lat i znam kształt jego mięśni na pamięć-tam nie ma syntholu.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11052
Napisanych postów
31312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
733975
jest na masie i ma slaba forme...to nie syntol..co by mial tym wypelnic???wszystko???jest po prostu troche zapasiony...:)syntolem koryguje sie niewielkie miesnie typu biceps,lydka,gora klaty.a tu widzimy ,ze talie ma szeroka tez sie tam doladowal???:)
Szacuny
57
Napisanych postów
10990
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
88360
na fotach ma i tak mniej tluszczu niz niejeden z Was na 'rzezbie' ;)
pokazy ma caly rok bo koles jest niesamowicie przedsiebiorczy i rozwija kulturystyke w calych stanach (notabene rusza w przyszlym roku jego osobisty profesjonalny konkurs BB)
taki wyglad zadziecza jedynie nadwyzce kalorycznej (woda wpod skora) w diecie + napompowaniu przed pokazem...;)
Szacuny
30
Napisanych postów
1465
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5238
Wygląda jak mini G.Kovac
Czy ktoś mi powie, gdzie on staruje jak go na Mr.O od uuuuuuu czasu nie było?
Na jakiś zawodach powiatowych Pewno w mastersach jedzie.
Na serio, mysłałem, że juz skończył. Przeciez on pamięta jeszcze czasy Lee Haneya :)
Wyciąg z regulaminu :
Ptk.4 - "wortal" ma zawsze racje Nie klikaj http://wortal.prv.pl