Szacuny
384
Napisanych postów
9627
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
133473
Od poniedziałku ruszyłem z redukcją więc odpaliłem przedtreningowo suplement diety SHREDEX od Scitec Nutrition, zawierający 220mg kofeiny w porcji (wygrany w konkursie).
Jestem kawoszem więc nie spodziewałem się fajerwerków, jednak mogę powiedzieć o pozytywnym zaskoczeniu. Czułem wyraźne pobudzenie i przypływ energii. Co prawda u mnie suplement dość długo się rozkręca bo ok 40 minut, jednak po tym czasie z serii na serię odczuwam przypływ mocy. Nie zaobserwowałem efektu "zejścia".
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
Szacuny
2
Napisanych postów
116
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
324
Polecam ! Stosuje Na Czczo Rano , Przed Treningiem Oraz Wieczorem Przed Drugim Treningiem . Hamuje Niesamowicie Apetyt ! Potliwość Na Treningu ale wiadomo , że każdy organizm jest inny i na każdego inaczej działa , ale osobiście polecam do tego warto dorzucić przed treningiem 30 minute l-karnityne
1
Mile Widziany SOG ZA POMOC
ZAWODNIK ACADEMY MARTIAL ARTS
ORAZ SCITEC NUTRITION
Szacuny
384
Napisanych postów
9627
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
133473
Saida
A jak długo się utrzymuje efekt?
Trudno mi to dokładnie określić, bo jak pisałem wcześniej nie ma zauważalnego zejścia. Ale ponad 2 a czesem 2,5 godziny treningu daję radę na wysokich obrotach.
Potliwość faktycznie większa ale zaczynam zauważać, że to pierwsze "tąpnięcie" jest coraz słabsze. Uruchamia się tolerancja.
Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia
Szacuny
2
Napisanych postów
116
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
324
Zgadza Się !
ORAZ SCITEC NUTRITION
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106320
Napisanych postów
378346
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711665
buczkoteam
Polecam ! Stosuje Na Czczo Rano , Przed Treningiem Oraz Wieczorem Przed Drugim Treningiem .
Hamuje Niesamowicie Apetyt ! Potliwość Na Treningu ale wiadomo , że każdy organizm jest inny i na każdego inaczej działa , ale osobiście polecam do tego warto dorzucić przed treningiem 30 minute l-karnityne
Karnitynę dawałem, dopiero w dawce 5-6 gram przed treningiem miałem wrażenie że zwiększała trochę wydolność i większa potliwość była,poza tym przy mniejszych dawkach nie widziałem działania wcale.
Szacuny
2
Napisanych postów
116
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
324
lodzianin1
buczkoteam
Polecam ! Stosuje Na Czczo Rano , Przed Treningiem Oraz Wieczorem Przed Drugim Treningiem .
Hamuje Niesamowicie Apetyt ! Potliwość Na Treningu ale wiadomo , że każdy organizm jest inny i na każdego inaczej działa , ale osobiście polecam do tego warto dorzucić przed treningiem 30 minute l-karnityne
Karnitynę dawałem, dopiero w dawce 5-6 gram przed treningiem miałem wrażenie że zwiększała trochę wydolność i większa potliwość była,poza tym przy mniejszych dawkach nie widziałem działania wcale.
2000mg w 25 ml - 30 minut przed treningiem .
Pozdrawiam
1
ORAZ SCITEC NUTRITION