Szacuny
2
Napisanych postów
450
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
8102
Szukałem, szukałem (być może źle :)...) i jakoś nie udało mi się dotrzeć do uwag na temat tej siłowni.
Sprawdzał ktoś? Polecacie czy raczej unikać? Kadra trenerska dobra? Jestem początkującym, więc aspekt ten ma dla mnie bardzo duże znaczenie. A może działający tam trenerzy pojawiają się również na SFD?
Ceny, godziny otwarcia, dojazd itp znam (mieszkam dość blisko) i w sumie chyba będę się tam wybierał, wcześniej jednak chciałem zapytać Was o opinie.
Będą zobowiązany :)
Zmieniony przez - Kamaze w dniu 2009-09-04 12:33:46
Szacuny
26
Napisanych postów
2473
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45320
jeżeli chodzi o godziny, to od 6:00 startują world class w marriottcie i first class fitness w radissonie. w tym pierwszym wiem, że cenowo naprawdę jest świetnie (gwiazdkowe promocje), godz. 6:00 - 23:00, basen, sauny itd. no i ręczniki dostajesz za każdym razem, co ma znaczenie jak potem nie musisz taszczyć mokrego sprzętu do pracy. tyle że trzeba zapłacić za rok z góry.
pure w tarasach też zdaje się, że od 6:00 jest. tylko tam bez ręczników i drożej.
Zmieniony przez - raczek87 w dniu 2011-12-18 17:37:00
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15
Mieszkam zaraz obok tego S4. przez jakiś czas tam chodziłem na siłownię i było nawet przystępnie. Co ważne...nie było dzieciarni któa wszystko wie najlepiej. Człowiek w spokoju mógł poćwiczyc. wiec generalnie oki.
Szacuny
26
Napisanych postów
2473
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45320
skoro zastanawiasz się nad zapisaniem się tam, to wnioskuję, że masz relatywnie niedaleko od domu/pracy. czy nie łatwiej w takim razie pójść osobiście i po prostu zobaczyć? wszystko będzie jasne; prysznice, ile osób ćwiczy w danej godzinie etc.