Witam, mam zamiar zacząć chodzić do siłowni publicznej i nie wiem na jaką się zdecydować. Co byście poradzili ? Temat już chyba był ale nie chce odkopywać więc założyłem nowy. Prosiłbym o nazwy siłowni i ceny za karnet oraz jak są otwarte, zatłoczenie itd :) Z góry wielkie dzia i czekam na odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Podpisałbym się pod tym. Co myślicie o siłowni przy Fabryce wrażeń? Mój staż jest zerowy, więc chciałbym tylko najprostsze ćwiczonka robić :)
...
Napisał(a)
z tego co mi kumple mówili to jest siłka w hotelu central 60/mies relax 50zł/mies fabryka 59/mies i tam jest dobry sprzęt i chyba relax jest najbardziej przepełniony jeszcze tez zalezy od sezonu.
...
Napisał(a)
No właśnie to samo słyszałem i chyba się zdecyduje na fabryke :) dzia :)
...
Napisał(a)
budowlanka 40zet karnet 1miech kolejne 5miesięcy po 35zł a później po 30zł siłka czynna od pon-piątku od 16:30-20:00 niestety w wakacje nieczynna ;) ale poza wakacjami warto. Osobiście polecam
ON
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!