Szacuny
2
Napisanych postów
579
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4606
Jeżeli nie zależy ci na ciężarach to każda jest dobra.
Sport-club ma za to bardzo dużo hantli, za co duży plus.
Dla mnie osobiście jest bezkonkurencyjny ponieważ żadna inna siłownia nie posiada hantli co 2,5kg w przedziale 35-50kg co przy barkach czy klatce(tu może być co 5kg) jest niezbędne...
Sport-club, Paco, Arena mają instruktorów z prawdziwego zdarzenia, gdzie ci w Paco sprawiają lepsze wrażenie i są cały dzień a nie od 16.
Zmieniony przez - Chiny w dniu 2013-02-09 13:32:24
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22932
W CSR UP mamy obecnie nieco mniej klientów - także zapraszamy, jest odrobinę luźniej. Instruktorzy dostępni cały dzień. Klimat raczej spokojny - no chyba, że sam robię trening
Szacuny
88
Napisanych postów
1946
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36723
Był ktoś w Fabryka Formy i Zdrowia n Głowackiego 35 ? z tego co widzę cena w miare dobra i nawet ładny sprzęt. Byłem też na siłowni na Racławickich, wejście od Głowackiego cena 65 zł, ale nie podoba mi się klimat a wiadomo jest ważny.
Szacuny
5
Napisanych postów
442
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
41451
Ja ćwiczę właśnie w tej siłowni na Racławickich, wejście od Głowackiego. Klimat jest trochę hardcorowy trzeba to przyznać ale łatwo można się przyzwyczaić. Sprzęt jest jaki jest, mi wystarcza. Mnie to miejsce przyciąga tym, że mam blisko z Sowińskiego i tanio
Po prostu trzeba chcieć... Robić to z sercem, całym umysłem, całym ciałem zaangażować się w to co się robi i wtedy będą efekty
Szacuny
518
Napisanych postów
10132
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
68495
MaGor
Na stronie Jomi z Plazy czy jak ich zwał można sobie wydrukować darmową wejściówkę na pierwszy raz :D Chyba się skuszę ;D
No i się skusiłem. Nie napiszę nic o sprzęcie, maszynach, wolnych ciężarach, bo prawie tam nie byłem. Kącik aerobowy powyżej przeciętnej (schody fajne). Strefa do crossfit bardzo fajna. Worki bułgarskie, torby piaskowe, piłki lekarskie, TRX, wioślarze, drążki, kółka - co chcić. Stoisko z gyriami (obiekt mojego zainteresowania) kompletne i zaopatrzone jak marzenie. Od 8 do 32 kg - po 2-3 komplety. Jest czym pomachać. Szkopuł w cenach i karnetach. Jednorazówka 50 pln albo karnet, a muszę ćwiczyć w Lublinie 1 - 2 razy w miesiącu. Od marca nie będę tak parł na kettlebell, to będzie mi łatwiej coś znaleźć. Ale klub bardzo ładny i zupełnie "zachodni".
Szacuny
791
Napisanych postów
3077
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
123452
(Siłownia w Plazie) Byłem tam w poniedziałek, generalnie duża powierzchnia, dużo sprzętu kardio, sporo różnego rodzaju sprzętu do rozmaitych form rekreacji ruchowej, rowerki do spiningu. Sama silownia też może być choć kjest kilka uchybień bo sprzęt bardziej ma wyglądać niż się nadawać do ćwiczenia np. mała średnica obciążeń na sztangielkach powoduje że są one dość długie i niezbyt wygodnie się ćwiczy (np 22kg) przy ławkach na klatką obciążenia 25 kg a nie 20 tki, zabudowana ławka do wyciskania utrudniająca dostęp osobie asekurującej itp. A ten basen to chyba jest w Lubinie a nie w Lublinie. Szatnie wc i prysznice na bardzo wysokim poziomie.
Zmieniony przez - RedAlert w dniu 2013-02-20 09:46:51
Szacuny
88
Napisanych postów
1946
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36723
Gdyby nie te kontrakty to byłoby fajnie, bo siłownia ma poziom. Przeleciałem juz chyba wszystkie siłownie w lbn. Yatomi w plazie bezkonkurencyjnie razem z UP na głębokiej.