me,myself and steroids
www.mwk-chelm.eu
...
Napisał(a)
Witam chciałem wam przybliżyć siłownie Olimp mieszcącej sie w piwnicy hotelu koło stadionu MOSIR przy ulicy IPułku Szwoleżerów w Chełmie. Z tego co wiem to siłownia zaczęła swoją działalność jeszcze w latach osiemdziesiątych. Budynek w którym mieści się siłownia spełnia wiele ról:hotelu,miejsca spotkań chełmskich działaczy sportowych czasem komisji wojskowej;) Siłownia jest wg. mnie bardzo dobrze wyposażona (napewno najlepiej w Chełmie) niedawno przeszla gruntowny remont,maszyny zostały poddane renowacji,niektóre przestarzałe zostały wymienione na nowe. Z Pewnością każdy adept kulturystyki bez problemu znajdzie w niej wszystkie potrzebne przyżądy. Co ważne siłownia jest sukcesywnie powiększana przez co nie zauważa sie w niej zbytniego tłoku. OLIMP jest bardzo przyjazny dla kobiet, specjalnie dla nich powstała odzielna sala w której znajdują sie bieżnie,steppery,orbitreki i przyżądy używane głównie przez kobiety. Wart wspomnieć o bardzo miłej i pomocnej obsłudze,która odpowie na każde pytanie i zawsze będzie starała sie pomóc i uczynić czas spędzony na siłowni przyjemniejszym:) Karnet miesięczny kosztuje 50zl trening jednorazowy 8zl. Zdjęcia podzuce w piątek jak pójde na trening.. pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
50zł miesięcznie ... taniocha :D
Czekam na fotki
pzdr
Czekam na fotki
pzdr
You cannot replace a legend, you have to create your own...
...
Napisał(a)
to juz ostatnie

me,myself and steroids
www.mwk-chelm.eu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Śmiech to zdrowie !
Następny temat