Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
216
Witam. Jutro wprowadzam się do Olsztyna- będę studentem na uwmie. Poszukuje jakiejś taniej siłowni ze znośnym sprzętem (nie musi być wyposażona w duża ilość maszyn, bo ćwiczę głownie na wolnych ciężarach). W Szczytnie płaciłem 35 zł za miesiąc, więc tutaj też chciałbym znaleźć coś koło tej kwoty. Będę mieszkał na ul. Słonecznej, dużym plusem będzie jakaś siłownia w pobliżu. Przydało by się też, żeby nie była strasznie zatłoczona.
Szacuny
2
Napisanych postów
227
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6753
z tego co wiem jest siłownia na kortowie , czynna chyba od 19 do 22 . Myślę jednak że tam jest tłoczno. Sam tam nie cwiczyłem a też jestem studentem :)
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
45
Powiem tak na kortowie jest tłoczno, ludzie z akademików się schodzą a sala nie jest duża. Ja bym Ci polecił siłownie na ulicy dworcowej:
Fitness Sport Studio
ul. Dworcowa 18
To jest w takiej piwnicy ale jak wejdziesz na ich stronę to zobaczysz sam że jest ok. Ja chodziłem tam przez ponad 1 rok ceny w Olsztynie chyba taniej nie znajdziesz:
Karnety dla uczniów i studentów ( do 25 roku życia ) realizacja karnetów do godziny 17.30
karnet za 85 złotych (12 treningów+4 sauny gratis)
karnet za 95 złotych (20 treningów+4 sauny gratis)
Saune zawsze możesz wykorzystać tylko w każdy piątek.
Później przeniosłem się na Sylwetke na Jarotach ale tam karnet kosztował mnie 120zł:/
Szacuny
2
Napisanych postów
227
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6753
Ja byłem 2 razy na siłowni u Kazika na Żołnierskiej i powiem Ci że nie jest źle . Karnet dla studenta to 70zł i możesz wchodzić kiedy chcesz. Jest tam sprzęt ze starszej generacji ale da się ćwiczyć . Polecam